Povezane vesti

Berba plavog zlata u punom jeku: Ovo je cena borovnice

Berba plavog zlata u punom jeku: Ovo je cena borovnice

B92 pre 3 sata
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. "Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »
Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, a kupci ga odmah razgrabe: Momčilove borovnice na Rudniku rodile kao nikada pre

Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, a kupci ga odmah razgrabe: Momčilove borovnice na Rudniku rodile kao nikada pre

Mondo pre 7 sati
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. "Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »
"Plavušo moja lepa, kako si lepo rodila": Momčilo već 20 godina gaji borovnicu na Rudniku, ne koristi hemiju, a sav rod mu je…

"Plavušo moja lepa, kako si lepo rodila": Momčilo već 20 godina gaji borovnicu na Rudniku, ne koristi hemiju, a sav rod mu je…

Blic pre 8 sati
Na njegovoj plantaži uzgaja se tri sorte, a berba traje skoro dva meseca, dok su troškovi proizvodnje niski zbog dobre prilagodjenosti borovnice ovom tlu U berbi učestvuju i mladi sezonci, koji na ovaj način tokom leta zarađuju džeparac, a očekuje se… »
Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, i sve se brzo prodaje: Momčilo ima borovnice na Rudniku - rodile kao nikada pre (FOTO)

Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, i sve se brzo prodaje: Momčilo ima borovnice na Rudniku - rodile kao nikada pre (FOTO)

RINA pre 12 sati
Gornji Milanovac - Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. „Najveća stvar koju… »
Nije u pitanju samo zemlja, već ljubav! Momčilo sa Rudnika gaji borovnice 20 godina, a ove sezone ima rekordan rod

Nije u pitanju samo zemlja, već ljubav! Momčilo sa Rudnika gaji borovnice 20 godina, a ove sezone ima rekordan rod

Dnevnik pre 12 sati
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. „Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »

Vesti dana »