Povezane vesti
Berba plavog zlata u punom jeku: Ovo je cena borovnice
B92 pre 20 dana
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. "Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »
Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, a kupci ga odmah razgrabe: Momčilove borovnice na Rudniku rodile kao nikada pre
Mondo pre 20 dana
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. "Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »
"Plavušo moja lepa, kako si lepo rodila": Momčilo već 20 godina gaji borovnicu na Rudniku, ne koristi hemiju, a sav rod mu je…
Blic pre 20 dana
Na njegovoj plantaži uzgaja se tri sorte, a berba traje skoro dva meseca, dok su troškovi proizvodnje niski zbog dobre prilagodjenosti borovnice ovom tlu U berbi učestvuju i mladi sezonci, koji na ovaj način tokom leta zarađuju džeparac, a očekuje se… »
Kilogram "plavog zlata" 800 dinara, i sve se brzo prodaje: Momčilo ima borovnice na Rudniku - rodile kao nikada pre (FOTO)
RINA pre 20 dana
Gornji Milanovac - Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. „Najveća stvar koju… »
Nije u pitanju samo zemlja, već ljubav! Momčilo sa Rudnika gaji borovnice 20 godina, a ove sezone ima rekordan rod
Dnevnik pre 20 dana
Berba borovnica je u punom jeku, a plavi plodovi ovog leta imaju dobru cenu, pa je zarada proizvođačima zagarantovana. Momčilo Paunović sa Rudnika borovnicu gaji već 20 godina i više je nego zadovoljan rezultatima. „Najveća stvar koju ja pružam ovoj… »
Vesti dana »
RHMZ: Stiže dugotrajan toplotni talas sa temperaturama oko 40 stepeni
RTV pre 45 minutajoš 26 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
Insajder pre 50 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Beta pre 55 minutajoš 12 povezanih
Treći dan parlamentarne rasprave o nepoverenju Vladi Srbije, nastavak sednice u 10 časova
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih