Povezane vesti
Student prvostepeno oslobođen optužbe da je napao Patrika Drida
Radio 021 pre 9 sati
Viši sud u Novom Sadu prvostepeno je oslobodio studenta optuženog da je tokom prošlogodišnje blokade Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja napao dekana ove ustanove Patrika Drida. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Podsetimo, tokom blokade DIF-a… »
Student FTN-a prvostepeno oslobođen u postupku za navodni napad na Patrika Drida 28. aprila prošle godine
Moj Novi Sad pre 9 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Veljko Petrović izajvio je da je doneta oslobađajuća presuda u postupku koji se vodio protiv njega zbog fizičkog napada na dekana DIF-a Patrika Drida. – Danas je doneta oslobađajuća prvostepena presuda u… »
Student: Prvostepeno sam oslobođen u slučaju fizičkog napada na Patrika Drida
N1 Info pre 10 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Veljko Petrović kazao je za N1 da je doneta oslobađajuća presuda u postupku koji se vodio protiv njega zbog fizičkog napada na dekana DIF-a Patrika Drida. "Danas je doneta oslobađajuća prvostepena presuda u… »
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu: Prvostepeno sam oslobođen u slučaju fizičkog napada na Patrika Drida
Danas pre 10 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Veljko Petrović kazao je za N1 da je doneta oslobađajuća presuda u postupku koji se vodio protiv njega zbog fizičkog napada na dekana DIF-a Patrika Drida. „Danas je doneta oslobađajuća prvostepena presuda u… »
Vesti dana »
Newsnight: Kritike na račun vlasti u Srbiji od Beograda do Strazbura
N1 Info pre 3 satajoš 44 povezane
Ponoš: Vučić neće žuriti sa raspisivanjem izbora posle vesti iz Strazbura i Brisela
Radio 021 pre 1 satjoš 51 povezana
Drama u Nišu: Devojčicu (11) udario automobil dok je vozila bicikl, hitno prevezena u bolnicu
Mondo pre 4 satijoš 26 povezanih
Potres u Portugaliji! Ronaldo otišao, Martinez smenjen - stigao novi spasitelj!
Kurir pre 3 satajoš 55 povezanih