Povezane vesti

Ceca nije oklevala kad je čula strašne vesti: Odmah zvala koleginicu da pređe kod nje u vilu sa porodicom

Ceca nije oklevala kad je čula strašne vesti: Odmah zvala koleginicu da pređe kod nje u vilu sa porodicom

Mondo pre 6 sati
Pevačica Slađa Alegro (46) pre nekoliko godina našla se u teškoj situaciji kada je ostala bez krova nad glavom. Ona je otkrila da joj se u najtežim trenucima našla najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. Iako danas uživa u porodičnom miru, Slađin život… »
"Ceca me je pozvala da živim kod nje": Pevačica otkrila kako joj se koleginica našla kada je ostala bez doma

"Ceca me je pozvala da živim kod nje": Pevačica otkrila kako joj se koleginica našla kada je ostala bez doma

Nova pre 8 sati
Slađa Alegro prisetila se kako je upoznala našu poznatu pevačicu, pa dodala da su ubrzo postale i vrlo bliske prijateljice. Slađa je sa svojim bendom na početku karijere dobila ponudu da peva kod Cece na slavi na kojoj se svake godine okupi veliki broj… »
"Ceca me je pozvala da živim kod nje" Pevačica ostala bez krova nad glavom, pa usledio poziv od koleginice čim je saznala za…

"Ceca me je pozvala da živim kod nje" Pevačica ostala bez krova nad glavom, pa usledio poziv od koleginice čim je saznala za…

Blic pre 9 sati
Slađa Alegro je oduševila pratioce snimkom iz doma u prirodnom izdanju, bez šminke i opuštena. Njeni pratioci su istakli da Slađa izgleda sjajno za svoje godine, sa vrlo malo bora. Pevačica Slađa Alegro (46) pre nekoliko godina našla se u teškoj… »

Vesti dana »