Povezane vesti

"Moji ljudi dižu ruke i viču Za dom spremni, a masovno su ubijali pod njim": Proslavljeni reditelj ogorčen dešavanjima u…

"Moji ljudi dižu ruke i viču Za dom spremni, a masovno su ubijali pod njim": Proslavljeni reditelj ogorčen dešavanjima u…

Kurir pre 1 dan
Proslavljen jugoslovenskih reditelj Lordan Zafranović govorio je o novom, dugonajavljivanom filmu "Zlatni rez 42: Dejca Kozare" te se dodatako na sramotnu upotrebu pokliča "Za dom spremni". Zafranović je u emisiji "Dok anđeli spavaju" otvoreno poručio da… »
"Moji ljudi dižu ruke i viču Za dom spremni": Lordan Zafranović zgrožen ustaškim pozdravom u Hrvatskoj

"Moji ljudi dižu ruke i viču Za dom spremni": Lordan Zafranović zgrožen ustaškim pozdravom u Hrvatskoj

Mondo pre 1 dan
Lordan Zafranović gostovao je u kultnoj emisiji "Dok anđeli spavaju" kod autorke i voditeljke Marine Rajević Savić, gde je bez dlake na jeziku govorio o svom novom, dugoočekivanom filmskom ostvarenju "Zlatni rez 42: Djeca Kozare", ali se i žestoko… »
Lordan Zafranović o pokliču "Za dom spremni": "Van pameti je da se pozdravlja sa znakom koji je..."

Lordan Zafranović o pokliču "Za dom spremni": "Van pameti je da se pozdravlja sa znakom koji je..."

Telegraf pre 2 dana
O filmu "Zlatni rez 42: Djeca Kozare" Reditelj Lordan Zafranović je gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju" voditeljke Marine Rajević Savić govorio o svom novom filmu "Zlatni rez 42: Djeca Kozare", koji će najverovatnije biti prikazan na FEST-u. Ali i o… »

Vesti dana »