Povezane vesti

Aleksić (NPS): Zakoni u Srbiji se selektivno primenjuju, Jovanov (SNS): Kriminala nema u Diznilendu

Aleksić (NPS): Zakoni u Srbiji se selektivno primenjuju, Jovanov (SNS): Kriminala nema u Diznilendu

Beta pre 2 sata
Predsednik opozicionog Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić je danas na sednici Skupštine Srbije ocenio da izmenama "nije pogođena suština" potrebna Zakonu o oružju i municiji, o kojem se raspravlja, mada, dodao je, uopšteno gledajući, zakoni u… »

Serbian News Media pre 2 sata
Naveo je da su debate, kakva je o tome da li je nož hladno oružje ili nije, sitnice koje je trebalo precizirati u predlogu tog zakona. „Ljudi koji su kolekcionari, članovi sportskih društava, lovci, kojima treba oružje za ličnu bezbednost, mi ovim… »

Pravo u centar pre 2 sata
Naveo je da su debate, kakva je o tome da li je nož hladno oružje ili nije, sitnice koje je trebalo precizirati u predlogu tog zakona. „Ljudi koji su kolekcionari, članovi sportskih društava, lovci, kojima treba oružje za ličnu bezbednost, mi ovim… »

Radio sto plus pre 2 sata
Naveo je da su debate, kakva je o tome da li je nož hladno oružje ili nije, sitnice koje je trebalo precizirati u predlogu tog zakona. “Ljudi koji su kolekcionari, članovi sportskih društava, lovci, kojima treba oružje za ličnu bezbednost, mi ovim… »

Vesti dana »