Povezane vesti

"Mogu da me poljube i napred i pozadi": Fizički napala dete usred parka, a komšije tvrde da je ova Šapčanka sada napravila…

"Mogu da me poljube i napred i pozadi": Fizički napala dete usred parka, a komšije tvrde da je ova Šapčanka sada napravila…

Blic pre 24 sata
Građani tvrde da je to njen pas, dok je Katarina odbila da potvrdi ili demantuje vlasništvo tokom razgovora sa novinarima. Napuštanje psa je zakonom kažnjivo u Srbiji, ali pas navodno nema čip pa nije moguće lako utvrditi vlasništvo. U šabačkom parku… »
Kerušu Miju gazdarica ostavila samu na ulici posle rasističkog napada na dete! Pomozite, odnesite bar vodu

Kerušu Miju gazdarica ostavila samu na ulici posle rasističkog napada na dete! Pomozite, odnesite bar vodu

Telegraf pre 1 dan
Šta kaže zakon o napuštanju psa? Nakon snimka nasilja nad dečakom koji je potresao Srbiju, pažnju javnosti privukao nastavak slučaja iz šabačkog naselja Trkalište. Pored dečijeg igrališta već danima leži pas za kojeg građani tvrde da pripada Katarini B… »
Katarina udarila dete uz rasističke uvrede u Šapcu, a sad izbacila psa na ulicu? "Otišla sam na more"

Katarina udarila dete uz rasističke uvrede u Šapcu, a sad izbacila psa na ulicu? "Otišla sam na more"

Telegraf pre 1 dan
Šta nalaže zakon? U šabačkom parku koji je pre neki dan bio središte uznemirujućih scena nasilja kada je Katarina B. nakon verbalnog sukoba dečaka udarila u glavu, što je i dokumentovano video snimkom, sada se može videti jedan sasvim drugačiji, ali… »

Vesti dana »