Povezane vesti
Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
Beta 08.07.2026
Kopredsednik opozicionog Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u… »
Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
Serbian News Media 08.07.2026
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Radio sto plus 08.07.2026
“Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem”, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Pravo u centar 08.07.2026
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Lazović traži odgovore MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
N1 Info 08.07.2026
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u Beogradu, i o majskom… »
Vesti dana »
Crni bilans američkog napada na Iran: Najmanje četvoro ubijenih i više od 50 povređenih u udaru na stambenu zgradu
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 2. septembar: Sunčano i toplo, na jugozapadu Srbije kratka kiša
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Banjaluka: Nekoliko hiljada ljudi na skupu povodom smrti Ratka Mladića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Makron pozvao na nove sankcije EU protiv Rusije posle pokušaja napada dronom u Lajpcigu
Danas pre 4 satijoš 2 povezane