Povezane vesti

Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku

Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku

Beta pre 24 dana
Kopredsednik opozicionog Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u… »

Serbian News Media pre 24 dana
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »

Radio sto plus pre 24 dana
“Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem”, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »

Pravo u centar pre 24 dana
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Lazović traži odgovore MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku

Lazović traži odgovore MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku

N1 Info pre 24 dana
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u Beogradu, i o majskom… »

Vesti dana »