Povezane vesti
Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
Beta pre 2 sata
Kopredsednik opozicionog Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u… »
Lazović (ZLF) traži odgovor MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
Serbian News Media pre 5 sati
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Radio sto plus pre 5 sati
“Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem”, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Pravo u centar pre 5 sati
„Mi svi ovde svaki put postavljamo ta pitanja, možda ću dobiti odgovor, iščekujem ga, dobro je ako ga dobijem, pohvaliću ako ga dobijem“, rekao je Lazović i podvukao da kao poslanik treba dobije odgovore na pitanja koja je postavio u Skupštini Srbije… »
Lazović traži odgovore MUP-a i Dačića o pucnjavama u Beogradu i ubistvu na Senjaku
N1 Info pre 6 sati
Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović danas je na sednici Skupštine Srbije tražio odgovore Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Ivice Dačića o oružanim incidentima u kafeima i teretanama proteklih meseci u Beogradu, i o majskom… »
Vesti dana »
Evropska demokratska partija pozdravila usvajanje rezolucije o Srbiji
Serbian News Media pre 5 satijoš 44 povezane
Ponoš: Sa ovim dešavanjima u EU, Vučić sad neće žuriti sa izborima
N1 Info pre 46 minutajoš 51 povezana
Đurica: Rezolucija Evropskog parlamenta je neka vrsta političke optužnice za vlast
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Vozinjina bajka traje i posle Mundijala: Oduševio svet pa dobio poziv koji se ne odbija, a sve zbog Mesija
Nova pre 6 minutajoš 53 povezane
Telo muškarca sa povredama pronađeno u automobilu kod Titela
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 25 povezanih