Povezane vesti
Paris Hilton se oglasila nakon višegodišnje bitke: "Znam kako je kada moliš za pomoć"
B92 pre 5 sati
Paris Hilton se oglasila nakon što su zvaničnici američke savezne države Juta oduzeli licencu kampusu Springvil ustanove Provo Canyon School, centra za rezidencijalni tretman gde je, kako je godinama tvrdila, kao tinejdžerka doživela zlostavljanje… »
"Vrištali su mi u lice, mučili me i držali u samici" - Paris Hilton konačno stala na put ozloglašenoj školi u kojoj su je…
Kurir pre 11 sati
Paris Hilton oglasila se nakon što su vlasti Jute oduzele licencu školi Provo Kanjon u Springvilu, ustanovi za lečenje u kojoj su Hiltonovu zlostavljali kao tinejdžerku. Ministarstvo zdravlja i socijalnih usluga Jute je 6. jula objavilo oduzimanje… »
"Godinama sam čekala ovo": Internat za koji Paris Hilton tvrdi da je u njemu zlostavljana, ostao bez dozvole za rad
Nova pre 15 sati
Vlasti američke savezne države Juta ukinule su licencu internatskoj ustanovi Provo Canyon School, nakon što su inspekcije utvrdile ozbiljne propuste u pružanju zdravstvene zaštite i bezbednosti maloletnih korisnika. Odluka je stupila na snagu u… »
Vesti dana »
Britanac priredio pravu senzaciju: Od dobijanja specijalne pozivnice do polufinala Vimbldona
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Košarkašice Srbije do 20 godina bez plasmana u četvrtfinale Evrospkog prvenstva
Danas pre 4 satijoš 1 povezana