Povezane vesti

"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela": Dragana Mirković iznela detalje iz braka sa Tonijem

"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela": Dragana Mirković iznela detalje iz braka sa Tonijem

Nova pre 1 sat
Pevačica Dragana Mirković i njen bivši suprug Toni Bijelić nedavno su ponovo počeli da se svađaju preko medija. Izneli su brojne detalje iz privatnog života, koji su godinama strogo krili, a Dragana se tokom tog intervjua prisetila humanitarne turneje… »
"Godinu dana mi nije evro dao": Dragana Mirković šokirala priznanjem o Toniju, evo kakav im je brak bio

"Godinu dana mi nije evro dao": Dragana Mirković šokirala priznanjem o Toniju, evo kakav im je brak bio

Mondo pre 2 sata
Poznata pevačica Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, ne prestaju da iznose u javnost nove detalje nakon njihovog razvoda, iako su dugo vremena o svom odnosu ćutali. Dok Toni proziva folk divu putem mreža kako se folira i da "treba… »
"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela!" Dragana Mirković iznela detalje iz braka sa Tonijem: Odbio je da mi pomogne!

"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela!" Dragana Mirković iznela detalje iz braka sa Tonijem: Odbio je da mi pomogne!

Kurir pre 2 sata
Najveća regionalna zvezda D ragana Mirković razvela se od Tonija Bijelića, a pevačica je nedavno priznala da su je deca nagovorila da ode od njega. Dragana se tokom tog intervjua prisetila humanitarne turneje tokom koje on nije želeo da joj pomogne. -… »
"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela!" Dragana Mirković javno ratuje sa bivšim mužem: "Odbio je da mi pomogne", tvrdi da…

"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela!" Dragana Mirković javno ratuje sa bivšim mužem: "Odbio je da mi pomogne", tvrdi da…

Blic pre 3 sata
Dragana navodi da je bila veoma strpljiva u braku, ali da je presekla odnos kada je previše trpela. Ističe da nije imala podršku supruga i da su njene humanitarne akcije bile isključivo njena odluka. Poznata pevačica Dragana Mirković i njen bivši muž… »
"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela", Dragana ne prestaje da proziva bivšeg muža: "Odbio je da mi pomogne"

"Poslednjih godinu dana evro nisam uzela", Dragana ne prestaje da proziva bivšeg muža: "Odbio je da mi pomogne"

Telegraf pre 3 sata
Poznata pevačica Dragana Mirković i njen bivši muž, biznismen Toni Bijelić, ne prestaju da iznose u javnost nove detalje nakon njihovog razvoda, iako su dugo vremena o svom odnosu ćutali. Dok Toni proziva folk divu putem mreža kako se folira i da "treba… »

Vesti dana »