Povezane vesti
"Nemam ništa romsko u sebi, poreklom sam sa Kosova": Mina Kostić iskreno progovorila o svojim korenima
Mondo pre 13 sati
Mina Kostić neretko govori o privatnom životu, a jednom prilikom je u podkastu Bokija 13 govorila i o svom poreklu. Pevačica je pričala o svojoj porodici, te je progovorila o roditeljima i korenima. "Ja sam Srpkinja. Tako da, da li su ljudi Romi, ovo ili… »
"Nemam ništa romsko u sebi" Mina Kostić o svom poreklu i roditeljima: Pokojni otac je poreklom iz Uroševca, majka iz Peći...…
Kurir pre 15 sati
Mina Kostić neretko govori o privatnom životu, a jednom prilikom je u podkastu Bokija 13 govorila i o svom poreklu. Pevačica je pričala o svojoj porodici, te je progovorila o roditeljima i korenima. - Ja sam Srpkinja. Tako da, da li su ljudi Romi, ovo… »
Vesti dana »
Dan bez vode i različita dešavanja: Pogledajte šta nam donosi petak
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 6 minutajoš 40 povezanih
Putinova "flota u senci" potpuno uništena: Isplivao novi snimak ukrajinskog napada, poražavajuće brojke za Rusiju (video)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Apostolović: Srbija ispunila i dodatne uslove za otvaranje Klastera 3
RTS pre 4 satijoš 28 povezanih
Novi napadi Amerike na Iran: Odjekuju eksplozije na jugozapadu zemlje: Za 48 sati pogođeno 180 ciljeva
Blic pre 16 minutajoš 64 povezane