Povezane vesti
"Nemam ništa romsko u sebi, poreklom sam sa Kosova": Mina Kostić iskreno progovorila o svojim korenima
Mondo 09.07.2026
Mina Kostić neretko govori o privatnom životu, a jednom prilikom je u podkastu Bokija 13 govorila i o svom poreklu. Pevačica je pričala o svojoj porodici, te je progovorila o roditeljima i korenima. "Ja sam Srpkinja. Tako da, da li su ljudi Romi, ovo ili… »
"Nemam ništa romsko u sebi" Mina Kostić o svom poreklu i roditeljima: Pokojni otac je poreklom iz Uroševca, majka iz Peći...…
Kurir 09.07.2026
Mina Kostić neretko govori o privatnom životu, a jednom prilikom je u podkastu Bokija 13 govorila i o svom poreklu. Pevačica je pričala o svojoj porodici, te je progovorila o roditeljima i korenima. - Ja sam Srpkinja. Tako da, da li su ljudi Romi, ovo… »
Vesti dana »
Danas isplata pomoći svim penzionerima: Ko dobija 35.000, 27.500, a ko 20.000 dinara
Insajder pre 7 minutajoš 26 povezanih
Boris Džonson nije bio meta ruskog napada, već on?! Otkriveno ko je bio u vozu kada je dron udario!
Telegraf pre 22 minutajoš 16 povezanih
Neizvesni izbori u Švedskoj: Stranke levog centra vode sa tri mandata razlike, konačni rezultati tek krajem nedelje
Euronews pre 28 minutajoš 10 povezanih