Povezane vesti
Pevačica važi za najbogatiju na Balkanu, a peglu ne uzima u ruke: "Dete je u gostima prvi put videlo mikser"
Telegraf pre 40 minuta
Hrvatska pevačica Maja Šuput (46), koja u javnosti nosi epitet jedne od najbogatijih pevačica na Balkanu, poznata je po tome što je svoju zaradu sa nastupa uspešno usmerila u unosne biznise. Iako retko govori za medije, snimci sa njenih nastupa na kojima… »
"Da vidim peglu, ja bih se smrzla, ne znam šta je to": Najbogatija pevačica na Balkanu šokirala izjavom - "moje dete je u…
Nova pre 4 sati
Maja Šuput godinama važi za jednu od najuspešnijih regionalnih pevačica, ali njena karijera nije vezana isključivo za muziku. Pored brojnih nastupa, ostvarila je značajan uspeh i u privatnom biznisu, pa je često isticana kao jedna od finansijski… »
"Odmalena imam preduzetnički duh": Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila kako je zarađivala kao devojčica
Nova pre 5 sati
Pevačica Maja Šuput nosi epitet najbogatije pevačice na Balkanu, a svoju zaradu sa nastupa je pretočila u unosne biznise. Maja vrlo retko govori za medije, a mnogo pažnje privukli su snimci sa njenih nastupa na kojima su joj ruke prepune bakšiša. Ova… »
Obrnula 92 miliona, a još kao mala naplaćivala ulazak u kuću! Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila detalje iz detinjstva, a…
Kurir pre 5 sati
Maja Šuput, koja je nedavno prekinula vezu sa 19 godina mlađim Šimom Elezom, otkrila je kako je zarađivala prve pare, ali i kakvo detinjstvo je imala uz oca koji je bio poznato ime estrade. Osim prihoda od nastupa, bogatstvo je stekla i kroz privatne… »
Najbogatija pevačica (46) na Balkanu ne zna šta su pegla i mikser: "Fuj, neću da glumim domaćicu" - šokirala izjavom, a sad…
Blic pre 4 sati
Svoju zaradu od pevanja uspešno je uložila u dodatne biznise, često radeći sa bivšim suprugom. Od detinjstva je pokazivala preduzetnički duh, naplaćivala ulaznice gostima i pravila štandove. Pevačica Maja Šuput (46), koja u javnosti nosi epitet… »
Vesti dana »
Skupština Srbija: Poslanici postavljaju pitanja, pa sledi rasprava na Predlog zakona o oružju i municiji
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 19 povezanih
Mali: Moguća isplata novca punoletnim građanima zbog odgovorne ekonomske politike
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Kakvo nas vreme čeka do kraja sedmice? Temperature rastu, pljuskovi u ovim krajevima
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane