Povezane vesti
Pevačica važi za najbogatiju na Balkanu, a peglu ne uzima u ruke: "Dete je u gostima prvi put videlo mikser"
Telegraf pre 23 dana
Hrvatska pevačica Maja Šuput (46), koja u javnosti nosi epitet jedne od najbogatijih pevačica na Balkanu, poznata je po tome što je svoju zaradu sa nastupa uspešno usmerila u unosne biznise. Iako retko govori za medije, snimci sa njenih nastupa na kojima… »
"Da vidim peglu, ja bih se smrzla, ne znam šta je to": Najbogatija pevačica na Balkanu šokirala izjavom - "moje dete je u…
Nova pre 23 dana
Maja Šuput godinama važi za jednu od najuspešnijih regionalnih pevačica, ali njena karijera nije vezana isključivo za muziku. Pored brojnih nastupa, ostvarila je značajan uspeh i u privatnom biznisu, pa je često isticana kao jedna od finansijski… »
Najbogatija pevačica (46) na Balkanu ne zna šta su pegla i mikser: "Fuj, neću da glumim domaćicu" - šokirala izjavom, a sad…
Blic pre 23 dana
Svoju zaradu od pevanja uspešno je uložila u dodatne biznise, često radeći sa bivšim suprugom. Od detinjstva je pokazivala preduzetnički duh, naplaćivala ulaznice gostima i pravila štandove. Pevačica Maja Šuput (46), koja u javnosti nosi epitet… »
"Odmalena imam preduzetnički duh": Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila kako je zarađivala kao devojčica
Nova pre 24 dana
Pevačica Maja Šuput nosi epitet najbogatije pevačice na Balkanu, a svoju zaradu sa nastupa je pretočila u unosne biznise. Maja vrlo retko govori za medije, a mnogo pažnje privukli su snimci sa njenih nastupa na kojima su joj ruke prepune bakšiša. Ova… »
Obrnula 92 miliona, a još kao mala naplaćivala ulazak u kuću! Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila detalje iz detinjstva, a…
Kurir pre 24 dana
Maja Šuput, koja je nedavno prekinula vezu sa 19 godina mlađim Šimom Elezom, otkrila je kako je zarađivala prve pare, ali i kakvo detinjstvo je imala uz oca koji je bio poznato ime estrade. Osim prihoda od nastupa, bogatstvo je stekla i kroz privatne… »
Vesti dana »
Toplotni talas se nastavlja: RHMZ najavio temperaturu do 40 stepeni
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 18 povezanih
Šta nikako ne treba raditi na Ilindan? Stara verovanja i danas izazivaju pažnju, a posebno se odnose na kupače
Dnevnik pre 4 minutajoš 14 povezanih
SNS Kragujevac: Zahvaljujući policiji uznemirujući događaj nije prerastao u tragediju
Glas Šumadije pre 44 minutajoš 2 povezane
Automobil sleteo s puta kod Batajnice, poginuo muškarac (45)
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 9 povezanih