Povezane vesti

Tadić se oprostio od kluba

Tadić se oprostio od kluba

Sputnik pre 6 sati
Dušan Tadić, srpski fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, zvanično se oprostio od Al Vahde. Već je bilo poznato da će DUšan Tadić napustiti klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sada je i sam to potvrdio. Proslavljeni srpski fudbaler… »
Dušan Tadić napustio Al Vahdu: "Hvala klubu i upravi na podršci i razumevanju na ovoj promeni"

Dušan Tadić napustio Al Vahdu: "Hvala klubu i upravi na podršci i razumevanju na ovoj promeni"

Dnevnik pre 8 sati
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić saopštio je da nije više član Al Vahde. "Moja vreme u Al Vahdi je završeno. Dva trofeja koja smo osvojili uvek će biti posebna. Zahvalan sam na iskustvu i ljudima koji su ovo poglavlje… »
Tadić napustio Al Vahdu posle godinu dana: "Posebna dva trofeja"

Tadić napustio Al Vahdu posle godinu dana: "Posebna dva trofeja"

Newsmax Balkans pre 15 sati
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić saopštio je da nije više član Al Vahde, kluba iz Abu Dabija. "Moja vreme u Al Vahdi je završeno. Dva trofeja koja smo osvojili uvek će biti posebna. Zahvalan sam na iskustvu i ljudima koji su… »
Dušan Tadić napustio Al Vahdu

Dušan Tadić napustio Al Vahdu

RTS pre 16 sati
Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić saopštio je da nije više član Al Vahde. Posebnom porukom na društvenoj mreži Instagram Tadić se obratio navijačima i oprostio od dosadašnjeg kluba ne navodeći gde da li će i gde nastaviti… »
Srpski fudbaler Dušan Tadić napustio Al Vahdu

Srpski fudbaler Dušan Tadić napustio Al Vahdu

RTV pre 16 sati
ABU DABI - Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić saopštio je da nije više član Al Vahde. "Moja vreme u Al Vahdi je završeno. Dva trofeja koja smo osvojili uvek će biti posebna. Zahvalan sam na iskustvu i ljudima koji su ovo… »
Sada je kraj! Dušan Tadić se oglasio i poslao emotivnu poruku

Sada je kraj! Dušan Tadić se oglasio i poslao emotivnu poruku

Kurir pre 16 sati
Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije je proteklu sezonu odigrao u Al Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Dušan Tadić je za ovaj tim odigrao 42 utakmice i na njima je potigao pet golova uz 20 asistencija. Posle godinu dana mu je istekao ugovor, a… »
Dušan Tadić: "Došao je kraj..."

Dušan Tadić: "Došao je kraj..."

B92 pre 17 sati
Srpski vezista Dušan Tadić napisao je oproštajnu poruku Al Vahdi, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u kom je proveo prethodnih godinu dana. Gotovo mesec dana unazad se spekuliše da će Tadić napustiti Bliski istok, a sada smo dobili i zvaničnu… »

Vesti dana »