Повезане вести

"Ја сам једини кривац за то где је она данас": Била је звезда деведесетих, а на врхунцу популарности се повукла са сцене

"Ја сам једини кривац за то где је она данас": Била је звезда деведесетих, а на врхунцу популарности се повукла са сцене

Нова пре 18 сати
Певачица Јелена Броћић била је једно од препознатљивих имена домаће народне сцене деведесетих година. Иако је годинама готово нема у јавности, интересовање за њен живот не јењава, нарочито након што се сазнало да се у тишини… »
Развела у тајности и нестала из јавности: Ево како данас изгледа певачица (50) коју је цела Србија обожавала

Развела у тајности и нестала из јавности: Ево како данас изгледа певачица (50) коју је цела Србија обожавала

Мондо пре 24 сата
Певачица Јелена Броћић стекла је велику популарност и истакла се као једна од ретких певачица која је деведесетих година млада одлучила да се прославља народном музиком. Она се последњих година повукла из јавности, развела у… »
Певачица се развела у тајности и нестала из јавности: Србија је обожавала, сада има 50 година и овако изгледа

Певачица се развела у тајности и нестала из јавности: Србија је обожавала, сада има 50 година и овако изгледа

Телеграф пре 24 сата
Певачица Јелена Броћић стекла је велику популарност и истакла се као једна од ретких певачица која је деведесетих година тако млада одлучила да се прославли народном музиком. Она се последњих година повукла из јавности, развела… »

Вести дана »