Povezane vesti

Ronaldo ne namerava da završi karijeru! Kristijano hoće sa Portugalom i na euro 2028

Ronaldo ne namerava da završi karijeru! Kristijano hoće sa Portugalom i na euro 2028

Večernje novosti pre 8 sati
Najbolji portugalski fudbaler svih vremena, Kristijano Ronaldo, oprostio se od Svetskih prvenstava, ali ne i reprezentativnog dresa. Foto: Leonardo Ramirez / Zuma Press / Profimedia Prema pisanju italijanske Gazete delo Sport, Ronaldo navodno razmišlja… »
Ronaldo ipak nije završio, sad želi da igra na EP 2028.

Ronaldo ipak nije završio, sad želi da igra na EP 2028.

Sport klub pre 9 sati
Kristijano Ronaldo oprostio se od svetskih prvenstava, ali ne i od reprezentacije Portugalije. Posle poraza od Španije u osmini finala Mundijala 2026. godine, legendarni napadač poručio je da mu je to bio poslednji nastup na najvećem fudbalskom turniru… »
Martines krade Piksiju "šljaku"?

Martines krade Piksiju "šljaku"?

B92 pre 15 sati
Roberto Martines mogao bi da preuzme reprezentaciju Škotske svega nekoliko dana nakon rastanka sa Portugalijom. Španski stručnjak našao se među glavnim kandidatima za naslednika Stiva Klarka, koji je podneo ostavku posle eliminacije u grupnoj fazi… »
To kapiteni ne rade - Ronaldo razočarao Portugalce VIDEO

To kapiteni ne rade - Ronaldo razočarao Portugalce VIDEO

B92 pre 19 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo nije se sa saigračima vratio u domovinu nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva. Posle poraza od Španije u osmini finala Mundijala, legendarni napadač je u Portugal otputovao privatnim… »
Ronaldo odbio da se vrati u Portugal sa reprezentacijom! Kristijano privatnim avionom otišao iz Amerike, leteo sam umesto sa…

Ronaldo odbio da se vrati u Portugal sa reprezentacijom! Kristijano privatnim avionom otišao iz Amerike, leteo sam umesto sa…

Kurir pre 20 sati
Iznenađujuće, ili ne, on to nije učinio sa ostalim reprezentativcima, već je u Portugal odleteo sam, privatnim avionom. Kako prenosi španska "Marka" Kristijano Ronaldo je bio srdačan prema zaposlenima na aerodromu i osoblju. Na društvenim mrežama se… »

Vesti dana »