Povezane vesti

Penelope Kruz je usred snimanja filma improvizovala i poljubila Oliviju Vajld: "Bila sam u šoku, ali to je vruća scena"

Penelope Kruz je usred snimanja filma improvizovala i poljubila Oliviju Vajld: "Bila sam u šoku, ali to je vruća scena"

Blic pre 17 sati
Film "The Invite", koji režira i u kojem glumi Vajld, prati par koji organizuje večeru za komšije Olivija je izrazila veliko divljenje prema Penelope, nazivajući je harizmatičnom i izuzetnom glumicom Glumica Olivija Vajld nije očekivala da će tokom… »
"Bila sam šokirana": Olivija Vajld otkrila kako ju je Penelope Kruz iznenadila jednim postupkom na snimanju filma

"Bila sam šokirana": Olivija Vajld otkrila kako ju je Penelope Kruz iznenadila jednim postupkom na snimanju filma

Nova pre 17 sati
Olivija Vajld otkrila je da je tokom snimanja filma „The Invite“ doživela potpuno neočekivan trenutak zahvaljujući koleginici Penelope Kruz. Naime, Penelope je u jednoj sceni odlučila da odstupi od scenarija i spontano poljubi Oliviju, što je glumicu i… »
Olivija Vajld otkrila šta joj je Penelope Kruz uradila i to pred mužem: "Bila sam potpuno šokirana"

Olivija Vajld otkrila šta joj je Penelope Kruz uradila i to pred mužem: "Bila sam potpuno šokirana"

B92 pre 19 sati
Glumica i rediteljka Olivija Vajld otkrila je da ju je španska glumica Penelope Kruz iznenadila neplaniranim poljupcem tokom snimanja filma "The Invite". Olivija Vajld nije očekivala da će snimanje filma "Poziv" završiti neočekivanim trenutkom sa… »

Vesti dana »