Povezane vesti

Golman Belgije Tibo Kurtoa veruje u svoj tim: "Španija je favorit, ipak u fudbalu je sve moguće"

Golman Belgije Tibo Kurtoa veruje u svoj tim: "Španija je favorit, ipak u fudbalu je sve moguće"

Dnevnik pre 2 sata
Golman fudbalske reprezentacije Belgije Tibo Kurtoa izjavio je da je Španija favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Svetskog prvenstva, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). Fudbaleri Belgije su uoči meča sa Španijom odradili trening u kampu Los Anđeles… »
Lamin Jamal srećan zbog mesija: "Niko nije očekivao da će da igra na visokom nivou"

Lamin Jamal srećan zbog mesija: "Niko nije očekivao da će da igra na visokom nivou"

Dnevnik pre 3 sata
Fudbalski reprezentativac Španije Lamin Jamal izjavio je da niko nije očekivao da će kapiten Argentine Lionel Mesi da igra na visokom nivou na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). Mesi (39) je najbolji strelac SP sa osam golova… »
Jamal: Srećan sam zbog Mesija, želim da osvojim Svetsko prvenstvo

Jamal: Srećan sam zbog Mesija, želim da osvojim Svetsko prvenstvo

RTS pre 4 sati
Fudbalski reprezentativac Španije Lamin Jamal izjavio je da niko nije očekivao da će kapiten Argentine Lionel Mesi da igra na visokom nivou na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN). Mesi (39) je najbolji strelac Svetskog prvenstva… »
Jamal: Zaista se radujem prilici da pokažemo šta možemo kao tim

Jamal: Zaista se radujem prilici da pokažemo šta možemo kao tim

Politika pre 4 sati
Fudbalski reprezentativac Španije je izjavio da se nada da će utakmica protiv Belgije biti sjajna za celu ekipu. Fudbalski reprezentativac Španije Lamin Jamal izjavio je da niko nije očekivao da će kapiten Argentine Lionel Mesi da igra na visokom nivou… »
Kurtoa: Jesmo autsajderi protiv Španije,ali…

Kurtoa: Jesmo autsajderi protiv Španije,ali…

Sport klub pre 5 sati
Golman Belgije Tibo Kurtoa rekao je da je Španija favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Svetskog fudbalskog prvenstva, ali je dodao da veruje da i njegov tim ima šanse. „Španija je sjajan tim. Mislim da su oni jedan od favorita za osvajanje… »
Kurtoa: Španija je favorit, ali verujem da možemo da pobedimo

Kurtoa: Španija je favorit, ali verujem da možemo da pobedimo

Politika pre 6 sati
Belgijanci u ulozi autsajdera. Golman fudbalske reprezentacije Belgije Tibo Kurtoa izjavio je da je Španija favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Svetskog prvenstva, preneo je danas I-Es-Pi-En (ESPN). Fudbaleri Belgije su uoči meča sa Španijom… »
Kurtoa: Španija je favorit, ali verujem u pobedu Belgije

Kurtoa: Španija je favorit, ali verujem u pobedu Belgije

RTV pre 7 sati
LOS ANĐELES - Golman fudbalske reprezentacije Belgije Tibo Kurtoa izjavio je da je Španija favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Svetskog prvenstva, preneo je danas I-Es-Pi-En (ESPN). Fudbaleri Belgije su uoči meča sa Španijom odradili trening u… »
"Očigledno počinjemo kao autsajderi protiv njih" Kurtoa najavio meč protiv Španije! Veruje u pobedu, njegove reči su oduševile…

"Očigledno počinjemo kao autsajderi protiv njih" Kurtoa najavio meč protiv Španije! Veruje u pobedu, njegove reči su oduševile…

Kurir pre 8 sati
"Španija je sjajan tim. Mislim da su oni jedan od favorita za osvajanje turnira. Tako da očigledno počinjemo kao autsajderi protiv njih. Ipak, u fudbalu je sve moguće. Verujem da možemo da pobedimo, uz svo poštovanje. Ali da, očigledno je da su oni… »
Kurtoa: Jesmo autsajderi protiv Španije, ali verujemo u pobedu

Kurtoa: Jesmo autsajderi protiv Španije, ali verujemo u pobedu

Radio sto plus pre 8 sati
“Španija je sjajan tim. Mislim da su oni jedan od favorita za osvajanje turnira. Tako da očigledno počinjemo kao autsajderi protiv njih. Ipak, u fudbalu je sve moguće. Verujem da možemo da pobedimo, uz svo poštovanje. Ali da, očigledno je da su oni… »
"Autsajderi smo protiv Španije, ali verujemo u pobedu": Kurtoa veruje da će "večita zlatna generacija" napraviti iskorak

"Autsajderi smo protiv Španije, ali verujemo u pobedu": Kurtoa veruje da će "večita zlatna generacija" napraviti iskorak

Nova pre 9 sati
Golman Belgije Tibo Kurtoa izjavio je da je Španija favorit u predstojećoj utakmici četvrtfinala Svetskog fudbalskog prvenstva, ali je i istakao da njegov tim veruje da može da pobedi. "Španija je sjajan tim. Mislim da su oni jedan od favorita za… »

Vesti dana »