Povezane vesti

DRAMA NAKON SMRTI ANDRIJE BAJIĆA NE JENJAVA: Mala Cana u teškom stanju zbog ćerki pokojnog pevača – prošle pored mene dok sam…

DRAMA NAKON SMRTI ANDRIJE BAJIĆA NE JENJAVA: Mala Cana u teškom stanju zbog ćerki pokojnog pevača – prošle pored mene dok sam…

Svet & Skandal pre 4 sati
Ni nekoliko dana nakon smrti pevača Andrije Bajića ne stišava se porodična drama. Njegova supruga, pevačica poznatija kao Mala Cana, tvrdi da i dalje ne zna kada i gde će njen muž biti sahranjen, kao i da se suočava sa brojnim problemima sa njegovim… »
Mala Cana napustila kuću u kojoj je živela sa Andrijom Bajićem: Donela drastičnu odluku, evo gde se sada nalazi

Mala Cana napustila kuću u kojoj je živela sa Andrijom Bajićem: Donela drastičnu odluku, evo gde se sada nalazi

Blic pre 5 sati
Mala Cana nije dobila informacije o datumu i mestu sahrane Andrije Bajića, što je dodatno uznemirava. U emotivnom razgovoru, Cana je istakla probleme sa nasledstvom i odnosom sa Bajićevim porodicama. Nakon što je pevač Andrija Bajić umro 7. jula u 89… »
"Maštali smo da mu rodim malog Bajića": Mala Cana htela da ide na vantelesnu sa 41 godinu starijim Andrijom

"Maštali smo da mu rodim malog Bajića": Mala Cana htela da ide na vantelesnu sa 41 godinu starijim Andrijom

Mondo pre 5 sati
Prošlo je nekoliko dana od smrti legendarnog pevača Andrije Bajića, a njegova supruga, pevačica Mala Cana, tvrdi da i dalje nema informacije o tome kada će i gde njen muž biti sahranjen. Mala Cana tvrdi da ćerke pokojnog pevača pokušavaju da preuzmu telo… »
Mala Cana otišla iz kuće u kojoj je živela sa Andrijom Bajićem: Veoma je loše, evo gde se nalazi

Mala Cana otišla iz kuće u kojoj je živela sa Andrijom Bajićem: Veoma je loše, evo gde se nalazi

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Mala Cana otišla je iz kuće u Devojačkom bunaru gde je živela sa pevačem Andrijom Bajićem, koji je nažalost preminuo pre dva dana, 7. jula, u 88. godini. Ni nekoliko dana nakon smrti legendarnog pevača Andrije Bajića, drama u njegovom domu se ne… »
"Hteli smo da idemo na vantelesnu oplodnju, želeli smo dete" Mala Cana (48) o planovima koje je imala sa Andrijom Bajićem…

"Hteli smo da idemo na vantelesnu oplodnju, želeli smo dete" Mala Cana (48) o planovima koje je imala sa Andrijom Bajićem…

Blic pre 6 sati
Mala Cana tvrdi da ćerke ignorišu njeno prisustvo i pokušavaju da preuzmu telo bez njenog znanja i dozvole. Ćerke su optužile Canu da je njen brak sa Andrijom bio nevažeći i pretili su joj izbacivanjem iz kuće. Ni nekoliko dana nakon smrti legendarnog… »
"To mu je neostvarena želja", mala Cana htela dete sa Bajićem, razmišljali o vantelesnoj oplodnji, ogolila dušu

"To mu je neostvarena želja", mala Cana htela dete sa Bajićem, razmišljali o vantelesnoj oplodnji, ogolila dušu

Telegraf pre 6 sati
Ni nekoliko dana nakon smrti legendarnog pevača Andrije Bajića, drama u njegovom domu se ne stišava. Njegova supruga, Mala Cana, tvrdi da i dalje nema informacije o tome kada će i gde njen muž biti sahranjen. Udovica tvrdi da ćerke pokojnog pevača… »
"Želeli smo da idemo na veštačku oplodnju, htela sam da mu podarim malog Bajića" Mala Cana za Kurir ogolila dušu pred pevačevu…

"Želeli smo da idemo na veštačku oplodnju, htela sam da mu podarim malog Bajića" Mala Cana za Kurir ogolila dušu pred pevačevu…

Kurir pre 7 sati
Ni nekoliko dana nakon smrti pevača Andrije Bajića ne stišava se porodična drama. Njegova supruga, pevačica poznatija kao Mala Cana, tvrdi da i dalje ne zna kada i gde će njen muž biti sahranjen, kao i da se suočava sa brojnim problemima sa njegovim… »

Vesti dana »