Povezane vesti
Dan nauke u Palati nauke donosi program za celu porodicu: Nova izložba „Moj mikro-svet“
Nedeljnik pre 24 dana
Povodom Dana nauke u Srbiji, Palata nauke – Zadužbina Miodraga Kostića 10. jula priprema poseban program za sve generacije – posetioce očekuje otvaranje nove gostujuće izložbe „Moj mikro-svet“, koja će biti dostupna do 10. avgusta uz slobodan ulaz. Nova… »
Besplatno u Beogradu: Izložba Moj mikro-svet u Palati nauke od 10. jula do 10. avgusta
Kurir pre 24 dana
Palata nauke u Beogradu, zadužbina Miodraga Kostića, najavila je danas da će povodom Dana nauke u Srbiji 10. jula otvoriti novu gostujuću izložbu "Moj mikro-svet", koja će trajati do 10. avgusta. Poseta izložbi je besplatna, a posetioci će moći da vide… »
Vesti dana »
Prve reči Saše Ilića posle šokantnog poraza Partizana: "Mladost igrača je ozbiljan problem"
Nova pre 55 minutajoš 29 povezanih
Potvrđeno ko je poginuo u sudaru helikoptera kod Atine: Stradali danski pilot i grčki koordinator
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih
Apel građanima da racionalno koriste struju; Sutra hitna sednica štaba za vanredne situacije
Sputnik pre 5 satijoš 53 povezane
Tramp najavio obustavu novih napada na Iran: Tvrdi da su utvrđeni okviri sporazuma za završetak rata
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
Rasim Ljajić više nije predsednik SDPS, na čelu stranke Jug Radivojević
RTS pre 9 satijoš 27 povezanih