Povezane vesti

Grbović: Zakon o roditelju-negovatelju mora da prati stvarne potrebe porodica, a ne administrativne prepreke

Grbović: Zakon o roditelju-negovatelju mora da prati stvarne potrebe porodica, a ne administrativne prepreke

Moj Novi Sad pre 1 dan
Pavle Grbović poručio je u Narodnoj skupštini da je donošenje zakona o roditeljima negovateljima važan i dugo očekivan korak koji Pokret slobodnih građana (PSG) podržava, ali da zakon neće ispuniti svoju svrhu ukoliko iz sistema izostavi upravo deo… »
Stanković: Roditelji-negovatelji ne smeju biti primorani da biraju između posla i svog deteta

Stanković: Roditelji-negovatelji ne smeju biti primorani da biraju između posla i svog deteta

Jugmedia pre 1 dan
Povodom Predloga zakona o roditeljima-negovateljima, Miodrag Stanković, kopredsednik Grupe građana Niš, moj grad, koja okuplja 18 udruženja i osnivač Pokreta Juga Srbije, ocenio je da država mora da donese zakon koji će roditeljima pružiti sigurnost, a… »
Niški odbornik o Zakonu o roditelju-negovatelju: Roditeljima treba sigurnost, a ne nova neizvesnost

Niški odbornik o Zakonu o roditelju-negovatelju: Roditeljima treba sigurnost, a ne nova neizvesnost

Južne vesti pre 1 dan
„Predlog zakona pokazuje da je vlast konačno priznala problem o kojem porodice govore godinama, ali priznati problem nije isto što i rešiti ga“, kaže Miodrag Stanković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja, i osnivač… »

Vesti dana »