Povezane vesti

(Video) Novo pojačanje Partizana Erik Kojzek (20) najavljuje dobru sezonu crno-belih: Želim da da me klub zapamti kao igrača…

(Video) Novo pojačanje Partizana Erik Kojzek (20) najavljuje dobru sezonu crno-belih: Želim da da me klub zapamti kao igrača…

Dnevnik pre 16 sati
ORMOŽ: Želim da uživam na terenu dok igram za ove boje i da me klub zapamti kao igrača koji je dao sve za ovaj grb, izjavio je novi fudbaler Partizana Erik Kojzek. Fudbaleri Partizana se trenutno u Sloveniji pripremaju za novu sezonu. "Partizan je veliki… »
Partizanov "Haland": "Kažu da sam fin, a ja bih da budem bezobrazniji" VIDEO

Partizanov "Haland": "Kažu da sam fin, a ja bih da budem bezobrazniji" VIDEO

B92 pre 16 sati
Partizan je ovog leta doveo nekoliko novih mladih igrača, a među njima je i Erik Kojzek, koji je već na pripremama u Sloveniji postigao dva gola. Pojačanje crno-belih iz austrijskog Volfsbergera nameće se kao najozbiljnija opcija za mesto startnog… »
Kojzek: Želim da uživam na terenu dok igram za ove boje

Kojzek: Želim da uživam na terenu dok igram za ove boje

Politika pre 16 sati
Erik je u Partizan stigao iz austrijskog Volfsbergera. „Želim da uživam na terenu dok igram za ove boje i da me klub zapamti kao igrača koji je dao sve za ovaj grb”, izjavio je novi fudbaler Partizana Erik Kojzek. Fudbaleri Partizana se trenutno u… »
U jednoj rečenici! Pojačanje Partizana oduševilo "grobare"! Ovo mu neće zaboraviti!

U jednoj rečenici! Pojačanje Partizana oduševilo "grobare"! Ovo mu neće zaboraviti!

Večernje novosti pre 17 sati
"Želim da uživam na terenu dok igram za ove boje i da me klub zapamti kao igrača koji je dao sve za ovaj grb", rekao je novi fudbaler Partizana Erik Kojzek. FOTO: FK Partizan Fudbaleri Partizana se trenutno u Sloveniji pripremaju za novu sezonu… »
"Čuo sam sve o Partizanu, veliki je klub!" Kojzek otkrio kako je reagovao kada je video poziv iz Humske

"Čuo sam sve o Partizanu, veliki je klub!" Kojzek otkrio kako je reagovao kada je video poziv iz Humske

Kurir pre 18 sati
On je dodao da mu je cilj da ga zapamte kao igrača koji je dao sve za grb. " Partizan je veliki klub sa mnogo velikom istoriju. Čuo sam sve o klubu, i kada je stigla ponuda, pričao sam sa direktorom i ostalim ljudima iz kluba. Svideo mi se plan i na… »

Vesti dana »