Povezane vesti

Jedna od najređih morskih životinja viđena kod Budve: Ronilac snimio sredozemnu morsku medvedicu

Jedna od najređih morskih životinja viđena kod Budve: Ronilac snimio sredozemnu morsku medvedicu

Radio 021 pre 11 sati
Ronilac Martin Beier zabeležio je svoj susret sa sredozemnom morskom medvedicom, jednom od najugroženijih vrsta na svetu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se istinski blagosloveno što sam doživeo… »
Jedna od najređih vrsta morskih sisara snimljena kod Budve

Jedna od najređih vrsta morskih sisara snimljena kod Budve

N1 Info pre 15 sati
Ronilac Martin Beier zabeležio je svoj susret sa sredozemnom morskom medvedicom, jednom od najugroženijih vrsta na svetu. "Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se istinski blagosloveno što sam doživeo ovakav susret. Kvalitet snimka nije savršen… »
U blizini Budve snimljena jedna od najugroženijih životinja:”Nisam mogao da verujem svojim očima”

U blizini Budve snimljena jedna od najugroženijih životinja:”Nisam mogao da verujem svojim očima”

City magazine pre 19 sati
„Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se zaista blagosloveno što sam doživeo ovakav susret. Kvalitet snimka nije savršen, ali samo posmatranje ove životinje izuzetno je retka prilika“, napisao je ronilac Martin Bajer uz video koji je objavio… »

Vesti dana »