Povezane vesti
Jedna od najređih morskih životinja viđena kod Budve: Ronilac snimio sredozemnu morsku medvedicu
Radio 021 09.07.2026
Ronilac Martin Beier zabeležio je svoj susret sa sredozemnom morskom medvedicom, jednom od najugroženijih vrsta na svetu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se istinski blagosloveno što sam doživeo… »
Jedna od najređih vrsta morskih sisara snimljena kod Budve
N1 Info 09.07.2026
Ronilac Martin Beier zabeležio je svoj susret sa sredozemnom morskom medvedicom, jednom od najugroženijih vrsta na svetu. "Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se istinski blagosloveno što sam doživeo ovakav susret. Kvalitet snimka nije savršen… »
U blizini Budve snimljena jedna od najugroženijih životinja:”Nisam mogao da verujem svojim očima”
City magazine 09.07.2026
„Nisam mogao da verujem svojim očima. Osećam se zaista blagosloveno što sam doživeo ovakav susret. Kvalitet snimka nije savršen, ali samo posmatranje ove životinje izuzetno je retka prilika“, napisao je ronilac Martin Bajer uz video koji je objavio… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić o otkazivanju posete Marte Kos zbog Ratka Mladića: "Kad god postoji nešto loše za Srbiju, ona je vesnik"
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Niški studenti pozivani na informativne razgovore zbog najavljenog protesta
Naissus info pre 1 satjoš 18 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 6 povezanih
Direktor Jovine traži nastavu na daljinu, učenici ispred amfiteatra duvaju u pištaljke
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih