Povezane vesti

Pukli 30.000 evra na svadbu, a brak im nije potrajao: Pevačica ogolila dušu "To mi je životna lekcija"

Pukli 30.000 evra na svadbu, a brak im nije potrajao: Pevačica ogolila dušu "To mi je životna lekcija"

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Vanja Mijatović i njen bivši suprug Aleksandar zakleli su se na večnu ljubav u oktobru 2022. godine, mešutim njihova bračna zajednica nije potrajala. Doneli su odluku da stave tačku na nju iako su mnogi mislili da će njihova ljubav opstati i da… »
Naša pevačica dala 30.000 € za luksuzno venčanje, brak pukao posle dve i po godine: "Bilo je turbulentno"

Naša pevačica dala 30.000 € za luksuzno venčanje, brak pukao posle dve i po godine: "Bilo je turbulentno"

Mondo pre 14 sati
Pevačica Vanja Mijatović i njen bivši suprug Aleksandar zakleli su se na večnu ljubav u oktobru 2022. godine, ali su nakon dve i po godine doneli odluku da na svoj brak stave tačku. Njihovo svadbeno veselje, organizovano u jednom prestižnom beogradskom… »
Dali 30.000 evra za gala svadbu, a posle dve i po godine se razveli: Naša pevačica otvorila dušu o krahu braka: "To mi je…

Dali 30.000 evra za gala svadbu, a posle dve i po godine se razveli: Naša pevačica otvorila dušu o krahu braka: "To mi je…

Blic pre 18 sati
Vanja Mijatović i njen bivši suprug Aleksandar razveli su se nakon dve i po godine braka. Njihova svadba bila je luksuzna, koštala oko 30.000 evra, sa više od 300 gostiju i bogatim programom. Pevačica Vanja Mijatović i njen bivši suprug Aleksandar… »

Vesti dana »