Povezane vesti

"Nemoj da se nadaš slobodnom danu" Srpkinja otkrila kako izgleda sezonski rad u Hrvatskoj i kolika je zarada: "Radila po 13…

"Nemoj da se nadaš slobodnom danu" Srpkinja otkrila kako izgleda sezonski rad u Hrvatskoj i kolika je zarada: "Radila po 13…

Blic pre 7 sati
Valentina iz Srbije podelila je iskustvo rada kao konobarica, gde je uprkos obećanom slobodnom danu radila 12-13 sati dnevno bez odmora Kao pozitivan aspekt ističe dobar smeštaj, dok su ostali sezonski radnici često smešteni u veoma malim i prepunim… »
"Radila sam po 13 sati bez slobodnog dana, kolega umalo dobio trombozu": Srpkinje otkrila koliko je zaradila u Hrvatskoj

"Radila sam po 13 sati bez slobodnog dana, kolega umalo dobio trombozu": Srpkinje otkrila koliko je zaradila u Hrvatskoj

Mondo pre 8 sati
U Hrvatskoj je u prvih šest meseci 2026. godine izdato ukupno 94.113 dozvola za boravak i rad, pokazuju podaci Ministarstva unutrašnjih poslova, prenosi Dnevno.hr. Najviše dozvola izdato je u sektorima turizma, ugostiteljstva i građevinarstva, a među… »
"Radila sam četiri meseca po 13 sati bez slobodnog dana": Ispovest Srpkinje koja otkriva koliko je zaradila u Hrvatskoj

"Radila sam četiri meseca po 13 sati bez slobodnog dana": Ispovest Srpkinje koja otkriva koliko je zaradila u Hrvatskoj

Kurir pre 8 sati
U Hrvatskoj je u prvih šest meseci 2026. godine izdato ukupno 94.113 dozvola za boravak i rad, pokazuju podaci Ministarstva unutrašnjih poslova. Najviše dozvola izdato je u sektorima turizma, ugostiteljstva i građevinarstva, a među stranim radnicima… »
Srpkinja otkrila koliko je zaradila za sezonu u Hrvatskoj: "Radila sam 13 sati dnevno, bez slobodnog dana"

Srpkinja otkrila koliko je zaradila za sezonu u Hrvatskoj: "Radila sam 13 sati dnevno, bez slobodnog dana"

Telegraf pre 14 sati
Bolestan morao da radi. U Hrvatskoj je u prvih šest meseci 2026. godine izdato ukupno 94.113 dozvola za boravak i rad, pokazuju podaci Ministarstva unutrašnjih poslova. Najveći broj dozvola i dalje je izdat u sektorima turizma i ugostiteljstva, kao i… »

Vesti dana »