Povezane vesti
Jelena otkrila sve detalje o novoj vezi: Ćerka Goce Božinovske iskrena - Znaju se više od 10 godina, a evo šta kaže o razvodu…
Kurir pre 16 sati
Pevačica Jelena Vučković prošla je kroz težak životni period kada je saznala da ju je suprug varao posle 13 godina zajedničkog života. To je sada iza nje, jer je uspela da nastavi dalje i podigne glavu. Zbog toga, rešila je da otvori dušu i progovori o… »
"Upoznali smo se još 2013. godine", Jelena Vučković prvi put o novom dečku nakon razvoda: "Poslao mi je..."
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, otvoreno je govorila o novoj ljubavi nakon razvoda od supruga, sa kojim je bila u braku 13 godina. Kako je otkrila, sa sadašnjim partnerom upoznala se još krajem 2013. godine, kada joj je ponudio jednu… »
"Dobila sam simpatičnu porukicu, još 2013. smo se upoznali" Nakon bolnog razvoda i prevare, ćerka Goce Božinovske progovorila…
Blic pre 17 sati
Sa sadašnjim partnerom se prvi put upoznala još 2013. godine, ali su tada ostali samo u kontaktu preko poruka. Priča se obnovila nakon razvoda, kada je počela da izlazi i dobila poziv na kafu od budućeg partnera, ugostitelja. Pevačica Jelena Vučković… »
"Upoznali smo se 2013. i rastali, a onda mi je stigla poruka": Ćerka Goca Božinovske progovorila o novom dečku
Mondo pre 16 sati
Pevačica Jelena Vučković nedavno je prebrodila jedan od najtežih perioda u životu, nakon što je saznala da ju je suprug varao posle 13 godina braka. Nakon bolne izdaje i razvoda, pevačica je uspela da nastavi dalje, a sada je prvi put otvoreno… »
Vesti dana »
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Novi vrhovni vođa nije prisustvovao, tokom povorke vikali "Smrt Americi i Izraelu"
Blic pre 17 minutajoš 23 povezane
FOTO, VIDEO Ogroman šumski požar guta jug Španije, poginulo najmanje 12 osoba
Nova pre 57 minutajoš 15 povezanih