Povezane vesti

"Još gaji osećanja prema staniji": Asminov otac besan na sina, neće da ga čeka u u finalu! Spomenuo i Takija: "Maja ga hvata…

"Još gaji osećanja prema staniji": Asminov otac besan na sina, neće da ga čeka u u finalu! Spomenuo i Takija: "Maja ga hvata…

Blic pre 6 sati
Najviše ga boli što Asmin često vređa druge zbog odnosa sa ženama, prvo zbog Stanije Dobrojević, a sada zbog Maje Marinković. Mustafa smatra da Asmin nema svoj stav i karakter jer dozvoljava da ga Maja stalno ponižava i jer ne drži do svoje reči. Mustafa… »
"Plače mi se od sramote", Asminov otac ljut na sina, neće da ga čeka u finalu! Progovorio o bivšoj snaji: Bio je spreman da da…

"Plače mi se od sramote", Asminov otac ljut na sina, neće da ga čeka u finalu! Progovorio o bivšoj snaji: Bio je spreman da da…

Kurir pre 5 sati
Otac aktuelnog rijaliti učesnika Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, otvoreno je priznao da je ljut na svog naslednika zbog njegovih svađa i uvreda koje su se dogodile na imanju u Šimanovcima. On iskreno priznaje da ga najviše boli to što Asmin vređa ljude… »
"Najteže reči nisu došle od Maje, već od Ahmića" Porodica Durdžić o odnosu Asmina i Marinkovićeve: Njegovo ime je čisto...…

"Najteže reči nisu došle od Maje, već od Ahmića" Porodica Durdžić o odnosu Asmina i Marinkovićeve: Njegovo ime je čisto...…

Kurir pre 11 sati
Asmin Durdžić i Maja Marinković nedeljama ratuju, a njihov odnos sve više privlači pažnju javnosti nakon svih izrečenih uvreda. Iako su mnogi mislili da je njihovom odnosu došao kraj, ljubavni par je sve incidente ostavio za sobom i upustio se u dalju… »
Preokret koji niko nije očekivao: Asminov otac oprostio Maji bolesne klevete, pa neviđeno ponizio Aneli i Staniju: "Kao da sam…

Preokret koji niko nije očekivao: Asminov otac oprostio Maji bolesne klevete, pa neviđeno ponizio Aneli i Staniju: "Kao da sam…

Blic pre 11 sati
Mustafa Durdžić, otac Asmina iz rijalitija 'Elita', javno je komentarisao skandale i optužbe iznete protiv njegove porodice. Maja Marinković je priznala da je lažno optužila Mustafu i njegovu porodicu iz besa i nakon pomirenja sa Asminom povukla tvrdnje… »
Asminovoj porodici stižu ozbiljne pretnje: Oglasio se Mustafa, zbog njegove poruke mnogima neće biti svejedno

Asminovoj porodici stižu ozbiljne pretnje: Oglasio se Mustafa, zbog njegove poruke mnogima neće biti svejedno

Telegraf pre 19 sati
Zbog ljubavnog trougla u kome se našao, Asmin Durdžić jedna je od glavnih tema u rijalitiju "Elita". Nakon što je u isti ušla i njegova bivša devojka Stanija Dobrojević, a on je u to vreme već uveliko bio u vezi sa Majom Marinković, popularnost mu je… »

Vesti dana »