Povezane vesti
"Nismo dobili pravo da sahranimo dete" Velika ispovest Ane Ćurčić - Godinama je verovala da su joj ukrali bebu, a onda saznala…
Kurir pre 22 sata
Ana Ćurčić je sada prvi put progovorila o teškom udarcu života, kada je sa Acom Bulićem čekala dete koje na kraju, nažalost, nikada nije dočekala. Naime, Ana je godinama mislila da je njena beba ukradena po rođenju, sve do momenta dok nije nabavila svu… »
Godinama verovala da su joj ukrali bebu, a sad otkrila tužnu istinu: Ana Ćurčić sa dokumentima u ruci podelila detalje, tvrdi…
Blic pre 23 sata
Ana najavljuje razgovor sa doktorkom koja ju je porađala zbog brojnih nelogičnosti i propusta u medicinskim papirima, tvrdeći da je porođaj bio komplikovan i loše vođen. Ističe da sada želi da pronađe mir i dostojno 'sahrani' dete u svom srcu, te… »
Ana Ćurčić otkrila istinu o bebi za koju je godinama verovala da je ukradena: "Moje dete je preminulo..."
Telegraf pre 24 sata
Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić prvi put je javno progovorila o bolnoj temi koja je godinama izazivala brojne spekulacije. Ona je otkrila da beba za koju je sumnjala da je ukradena iz porodilišta zapravo nije nestala, već da je preminula odmah nakon… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 1 satjoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 56 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 4 satijoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih
Siner se oglasio posle plasmana u finale Vimbldona! Odmah je spomenuo Đokovića, evo šta je Italijan imao da poruči!
Kurir pre 1 satjoš 108 povezanih