Povezane vesti
Stanija otvorila dušu, ovo ne može da prežali: Starleta otkrila svoja osećanja prema Asminu, nije mi dao da pričam...
Kurir pre 2 dana
Starleta Stanija Dobrojević ponovo se našla u centru pažnje javnosti kada je tokom razgovora sa Dačom Virijevićem i Sofijom Janićijević progovorila o brutalnim izdajama koje je doživela od bivšeg partnera, Asmina Durdžića. - Preživela sam da me izda… »
Stanija ne može da prežali što Asminu ovo nije uradila: Poverila se Sofiji i Dači: "On je za mene sada mrtvo telo"
Blic pre 1 dan
Izjavila je da ju je javno prevario sa njenom drugaricom, što je za nju bilo ponižavajuće. U razgovoru su se uključili i Dača i Sofija, komentarišući haos i Stanijinu burnu reakciju. Starleta Stanija Dobrojević ponovo je u centru dešavanja! U iskrenom… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić obilazi završne radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca: Važno da slušamo njihove potrebe
Euronews pre 3 minutajoš 12 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu uoči komemoracije u organizaciji NVO
Insajder pre 58 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih