Povezane vesti
Veliki problem za Švajcarce! Jedan od najboljih igrača propušta meč protiv Argentine
Telegraf pre 3 minuta
Švajcarski fudbaler Johan Manzambi propustiće zbog povrede kolena meč protiv Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, preneo je večeras I-Es-Pi-En (ESPN). Manzambi (20) je zbog povrede kolena već propustio duel osmine finala protiv Kolumbije, koji je… »
Haland iskreno o porodičnom životu: "Ona je ta koja je mene "muvala", nisam ja nju - Ja spremam večeru, ona obožava da igra…
Dnevnik pre 4 sati
Erling Haland je ovih dana u žiži javnosti zbog sjajnih partija koje pruža u dresu Norveške na Svetskom prvenstvu u fudbalu. I dok čekamo istorijsku utakmicu njegovog tima protiv Engleske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Haland je medijima otkrio neke… »
"Devojka je mene smuvala - ja kuvam, ona igra igrice": Holan otkrio detalje privatnog života i iznenadio sve, ali ima nešto…
Nova pre 6 sati
Najbolji napadač današnjice Erling Holan nalazi se u apsolutnom centru svetske sportske javnosti, kako zbog istorijskih partija koje pruža u dresu Norveške na Svetskom prvenstvu, tako i zbog predstojećeg četvrtfinalnog trilera protiv Engleske. Ipak, dok… »
Horor posle Mundijala: Reprezentativac Kolumbije nije smeo da se vrati kući zbog pretnji smrću
Mondo pre 7 sati
Fudbalska reprezentacija Kolumbije završila je učešće na Mundijalu porazom od Švajcarske u osmini finala posle izvođenja jedanaesteraca, a povratak kući nije protekao bez problema. Dok je veći deo ekipe doputovao u Bogotu u ranim jutarnjim satima 9… »
Holand otkrio: Žena me smuvala, ja kuvam, ona igra igrice
Sport klub pre 6 sati
Erling Holand je ovih dana u žiži javnosti zbog sjajnih partija koje pruža u dresu Norveške na Svetskom prvenstvu u fudbalu. I dok čekamo istorijsku utakmicu njegovog tima protiv Engleske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Holand je medijima otkrio neke… »
Svi su se setili horora sa Eskobarom - Kolumbijac ne sme da se vrati kući!
B92 pre 7 sati
Slučaj sa Hamintonom Kampasom koji se odvija ovih dana nažalost podseća na najtragičniji događaj kolumbijskog fudbala. Kampaso poslednjih dana dobija pretnje smrću zbog promašaja protiv Švajcarske u finišu produžetka četvrfinala na svetskom prvenstvu. O… »
Kolumbijac dobio jezive pretnje smrću posle šoka sa Švajcarskom, promašio za četvrtfinale SP, sada ne sme kući
Telegraf pre 7 sati
Haminton Kampaz navodno je odložio povratak u domovinu nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva, pošto je posle promašaja u dramatičnom duelu sa Švajcarskom postao meta ozbiljnih pretnji na društvenim mrežama. Kolumbija je u osmini finala vodila veliku… »
Nije se vratio kući jer se boji za život: Reprezentativac ne sme da se vrati u zemlju u kojoj je već ubijen jedan čuveni…
Nova pre 10 sati
Nikada nije zaboravljeno kako je reprezentativac Andres Eskobar ubijen od strane čuvenog narko bosa istog prezimena te 1994. godine zbog greške na Svetskom prvenstvu. Sada, 32 godine kasnije, opet se jedan fudbaler boji za sopstveni život. Greška Granita… »
Slučaj „Eskobar – Kolumbija“ mogao bi da se ponovi: Fudbaler izbegao smrt, nije ni otišao kući nakon mnogobrojnih pretnji!…
Hot sport pre 13 sati
Nadamo se da će ofanzivac biti dobro u narednom periodu! Kolumbijski reprezentativac Džaminton Kampaz navodno nije doputovao u svoju zemlju sa ostatkom nacionalnog tima nakon što je dobio ozbiljne pretnje smrću upućene njemu i njegovoj porodici… »
Fudbaler dobio jezive pretnje smrću posle kraha na Mundijalu! Mogao da bude heroj, a postao tragičar - usledio je horor…
Kurir pre 12 sati
Švajcarska i Kolumbija igrale su 114. minut osmine finala kada je Granit Džaka neshvatljivom greškom otvorio prostor Hamintonu Kampazu. Ofanzivac južnoameričkog tima iznenada se našao u stopostotnoj šansi da donese vođstvo, a najverovatnije i plasman u… »
Kolumbijac se nije vratio kući zbog pretnji smrću
Sport klub pre 13 sati
U 114. minutu utakmice osmine finala Švajcarska - Kolumbija Granit Džaka je napravio grešku i dopustio da Haminton Kampaz dođe u priliku da dovede južnoameričku selekciju u vođstvo i (gotovo izvesno) do pobede. Ofanzivni vezista Rozario sentrala nije… »
Fudbaler svirepo ubijen zbog jednog poteza na mundijalu! Njegov brat otkrio jezive detalje tragedije: Otvorio je dušu i…
Kurir pre 15 sati
Cela planeta i danas pamti jezivo i svirepo ubistvo Andresa Eskobara, fudbalera Kolumbije, koji je smrtno stradao kada se posle SP u SAD 1994. godine vratio kući. Nesrećni Andres Eskobar postigao je autogol u utakmici protiv SAD i tako eliminisao svoju… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Skupština potvrdila više odluka: Izabrani predsednik i članovi Saveta RATEL-a
Blic pre 4 satijoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 9 minutajoš 35 povezanih
Na farmi u Hrtkovcu počela eutanazija 11.000 svinja zbog afričke kuge
Politika pre 5 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao
N1 Info pre 2 satajoš 67 povezanih