Povezane vesti
Mina Kostić se prvi put nakon izlaska iz Laze oglasila: Izašla sa psihijatrije i direktno se obratila ovoj koleginici (foto)
Kurir pre 11 sati
Pevačica Mina Kostić, koja se nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove "Laza Lazarević" odmara na moru, reagovala je na izjave koleginice Ćane. Posle njenog intervjua, Mina se oglasila i javno joj odgovorila. - Mnogo mi je žao, ali srećna sam što sam… »
Prvo oglašavanje Mine Kostić nakon što je napustila psihijatriju: Provela 23 dana u "Lazi", pa poručila ovo
Mondo pre 11 sati
Pevačica Mina Kostić je nedavno puštena iz bolnice "Dr Laza Lazarević", gde je provela 23 dana, a od tada se nije javno oglašavala. Kostićka je u psihijatrijsku ustanovu bila dovedena u pratnji policije, 31, maja, nakon što je pokazala agresivno… »
Prvo oglašavanje Mine Kostić nakon što je 23 dana provela u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević": "To mi znači"
Blic pre 10 sati
Posle izlaska iz bolnice, otišla je na more sa partnerom Kasperom radi oporavka. Nakon više od dve nedelje ćutanja, oglasila se na društvenim mrežama. Pevačica Mina Kostić nedavno je puštena iz psihijatrijski ustanove "Laza Lazarević", gde je provela 23… »
Prvo oglašavanje Mine Kostić nakon što je 23 dana provela u "Lazi Lazarević": Pevačica prekinula ćutanje
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Mina Kostić je nedavno puštena iz bolnice "Dr Laza Lazarević", gde je provela 23 dana, a od tada se nije javno oglašavala. Kostićka je u psihijatrijsku ustanovu bila dovedena u pratnji policije, 31, maja, nakon što je pokazala agresivno… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 2 satajoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 8 minutajoš 35 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih