Povezane vesti
Međunarodni aerodrom na Floridi promenio ime: Od danas nosi ime predsednika Donalda Trampa
Aero.rs pre 10 sati
Međunarodni aerodrom u Palm Biču na Floridi od četvrtka 9. jula zvanično nosi novo ime President Donald J. Trump International Airport, umesto dosadašnjeg Palm Beach International Airport. Promena ne obuhvata samo naziv, već i identitet aerodroma u… »
Aerodrom na Floridi nazvan po Donaldu Trampu
Radio 021 pre 10 sati
Aerodrom u Palm Biču, na Floridi, zvanično je promenio ime u "Međunarodni aerodrom predsednik Donald Tramp", preneo je Asošijeted pres. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Tramp Force one", Boing 757 u vlasništvu Tramp organizacije, prvi je… »
Prvi aerodrom u SAD koji nosi ime aktuelnog predsednika – „Palm Bič“ postao „Donald Tramp“
Biznis.rs pre 10 sati
Zna se i ko će prvi da sleti na njega. Aerodrom u Vest Palm Biču na Floridi zvanično je preimenovan po predsedniku Donaldu Trampu (Donald Trump), što je prvi put da je neki aerodrom dobio ime po aktuelnom američkom predsedniku. Od četvrtka, objekat se… »
Aerodrom na Floridi nazvan po Donaldu Trampu
Danas pre 22 sata
Aerodrom u Palm Biču, na Floridi, danas je zvanično promenio ime u „Međunarodni aerodrom predsednik Donald DŽ. Tramp“, preneo je Asošijeted pres. „Tramp Force one“, Boing 757 u vlasništvu Tramp organizacije, prvi je sleteo na aerodrom pod novim imenom, a… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 9 minutajoš 35 povezanih
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao
N1 Info pre 2 satajoš 67 povezanih