Povezane vesti

Erdogan učesnicima samita NATO-a uručio neobičan poklon – revolver Magnum sa šest metaka

Erdogan učesnicima samita NATO-a uručio neobičan poklon – revolver Magnum sa šest metaka

Nedeljnik pre 4 sati
Zapadni lideri došli su u Tursku da razgovaraju o bezbednosti u sve opasnijem svetu na nedavnom samitu NATO-a, a svako od njih dobio je na poklon revolver sa urezanim imenom i šest metaka. Nekonvencionalan poklon domaćina ovogodišnjeg samita NATO-a… »
Erdoganov luksuzni poklon: Šta će lideri država NATO uraditi sa pištoljem? (VIDEO, FOTO)

Erdoganov luksuzni poklon: Šta će lideri država NATO uraditi sa pištoljem? (VIDEO, FOTO)

Danas pre 6 sati
Domaćin samita NATO-a Turska i njen predsednik Redžep Tajip Erdogan darivao je lidere Alijanse koji su se okupili u Ankari luksuznim personalizovanim pištoljem sa pripadajućom municijom i kompletom za čišćenje oružja. Ali šta će koji lider uraditi sa tim… »
Erdogan učesnicima samita NATO poklonio revolvere, Milanović imao neobičan komentar

Erdogan učesnicima samita NATO poklonio revolvere, Milanović imao neobičan komentar

NIN pre 8 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović. koji je učestvovao na samitu NATO u Ankari, izjavio je da nije znao da im je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan "uvalio pljuce:, ali da njemu neće biti potreban jer, kako kaže, on "puca iz drugih oružja". Turski… »
Milanović o Erdoganovom poklonu: "Jutros sam saznao da nam je uvalio pljuce"

Milanović o Erdoganovom poklonu: "Jutros sam saznao da nam je uvalio pljuce"

Nova pre 7 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović na šaljiv način je komentarisao neobičan poklon koji su lideri država članica NATO-a dobili na samitu u Ankari od turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana – starinski revolver sa pripadajućom municijom. „Jutros sam… »
Milanović: "Nisam znao da nam je Erdogan uvalio pljuce, ali ne treba mi, ja pucam iz drugih oružja"

Milanović: "Nisam znao da nam je Erdogan uvalio pljuce, ali ne treba mi, ja pucam iz drugih oružja"

B92 pre 9 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je učestvovao na samitu NATO u Ankari, izjavio je da nije znao da im je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan "uvalio pljuce", ali da njemu neće biti potreban jer, kako kaže, on "puca iz drugih oružja". Turski… »
Od revolvera do javorovog sirupa: Neobičan trenutak sa NATO samita privukao pažnju

Od revolvera do javorovog sirupa: Neobičan trenutak sa NATO samita privukao pažnju

Večernje novosti pre 11 sati
PREMIJER Kanade Mark Karni izjavio je danas da mu je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poklonio revolver sa posebnom gravurom tokom samita NATO-a, dok je on svom kolegi uzvratio tradicionalnim kanadskim poklonom - javorovim sirupom. Foto: AP… »
Hrvatski predsednik: Nisam huškao na Srbiju, zna Vučić da ja imam puno razumevanja za Srbiju, katkad i previše

Hrvatski predsednik: Nisam huškao na Srbiju, zna Vučić da ja imam puno razumevanja za Srbiju, katkad i previše

Danas pre 12 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas tokom radne posete Crnoj Gori da nije huškao na Srbiju na samitu saveza NATO i da upozoravanje da se susedna država vidi kao opis svog posla. „Hrvatska je u NATO, Srbija nije i oni moraju odlučiti gde… »
Mnogo pričali o ratu, ali ih zbunio pištolj: Šta su NATO lideri uradili sa revolverima koje im je poklonio Erdogan

Mnogo pričali o ratu, ali ih zbunio pištolj: Šta su NATO lideri uradili sa revolverima koje im je poklonio Erdogan

N1 Info pre 12 sati
Belgijski premijer bio je pomalo iznenađen kada je po povratku kući sa NATO samita u Turskoj u sredu otkrio da se u njegovom prtljagu nalaze pištolj i municija. Nakon što su se lideri NATO okupili na samitu u Ankari ove nedelje, njihov domaćin, turski… »

Vesti dana »