Povezane vesti
Žrtvovala svoj život da spasi Daru iz Jasenovca: Osvojila srca publike pa se udala za Amerikanca iz čuvenog srpskog filma
Kurir pre 10 sati
Glumica Jelena Grujičić Mur osvojila je simpatije i rasplakala publiku širom regiona upečatljivom ulogom Jevrejke Blankice u istorijskoj drami " Dara iz Jasenovca". Ova talentovana tridesetogodišnjakinja rođena je 1995. godine u Ivanjici, odakle se još… »
"Moj muž je veći Srbin od mene": Naša glumica (30) otišla da studira u Americi, pa se udala za poznatog kolegu
Blic pre 12 sati
Posle školovanja u Beogradu, preselila se u Kaliforniju na master studije, gde upoznaje svog supruga Stivena Mura. Zajedno pokreću producentsku kuću, a danas žive na relaciji Beograd–Los Anđeles i imaju dvogodišnju ćerku Miu. Glumica Jelena Grujičić Mur… »
Vesti dana »
Pilot zaplakao posle drame u avionu Rajanera: Putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor, otkriveni novi detalji drame
Mondo pre 58 minutajoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 44 povezane
„Muka mi je više od toga“: Novak dobio nezgodno pitanje i govorio o penziji!
Hot sport pre 43 minutajoš 39 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 67 povezanih