Povezane vesti
"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje": Ivana Mihić iskreno o majčinstvu
Nova pre 20 sati
Glumica Ivana Mihić već godinama sa majkom živi izvan Beograda, gde je pronašla mir i posvetila se veri. Iza sebe ima niz uspešnih uloga, ali postoji jedna za kojom žali. Naime, glumica se nije ostvarila u ulozi majke, a o usvajanju deteta nije… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana Mihić prvi put o bolnoj temi, mir našla na mestu gde joj počiva otac
Mondo pre 22 sata
Glumica Ivana Mihić godinama je važila za jednu od naših najpopularnijih dramskih umetnica, prepoznatljivu po fatalnoj lepoti i atraktivnom izgledu koji je obarao s nogu. Ipak, uporedo sa profesionalnim uspesima, u javnosti se često polemisalo o njenom… »
"Želela sam da rodim svoje dete" Ivana Mihić ne može da prežali što nije postala majka, mir pronašla u manastiru, a ovo je…
Blic pre 23 sata
Ivana Mihić je uspešna glumica koju je kroz karijeru pratila želja za materinstvom, ali je nije ostvarila. Ona je iskreno pričala o svojoj odluci da ne usvoji dete, jer je želela da ima biološko potomstvo, ali poštuje one koji se odlučuju na usvajanje… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana je zbog bolnog perioda mir pronašla u manastiru: Ocu ispunila želju
Telegraf pre 23 sata
Ivana Mihić, poznata kao talentovana glumica i fatalna plavuša neodoljivih lokni, ostvarila je veliki uspeh u svojoj karijeri, ali joj je jedna velika životna želja ostala neostvarena – da postane majka. Govoreći o ovoj izuzetno osetljivoj temi, o kojoj… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
"Ovo znači život za ovo selo i ljude" Vučić obilazi završne radove na deonici kod Leskovca: "Ulagaćemo više u južni deo Srbije"
Blic pre 3 minutajoš 12 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 52 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih