Povezane vesti
"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje": Ivana Mihić iskreno o majčinstvu
Nova 10.07.2026
Glumica Ivana Mihić već godinama sa majkom živi izvan Beograda, gde je pronašla mir i posvetila se veri. Iza sebe ima niz uspešnih uloga, ali postoji jedna za kojom žali. Naime, glumica se nije ostvarila u ulozi majke, a o usvajanju deteta nije… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana Mihić prvi put o bolnoj temi, mir našla na mestu gde joj počiva otac
Mondo 10.07.2026
Glumica Ivana Mihić godinama je važila za jednu od naših najpopularnijih dramskih umetnica, prepoznatljivu po fatalnoj lepoti i atraktivnom izgledu koji je obarao s nogu. Ipak, uporedo sa profesionalnim uspesima, u javnosti se često polemisalo o njenom… »
"Želela sam da rodim svoje dete" Ivana Mihić ne može da prežali što nije postala majka, mir pronašla u manastiru, a ovo je…
Blic 10.07.2026
Ivana Mihić je uspešna glumica koju je kroz karijeru pratila želja za materinstvom, ali je nije ostvarila. Ona je iskreno pričala o svojoj odluci da ne usvoji dete, jer je želela da ima biološko potomstvo, ali poštuje one koji se odlučuju na usvajanje… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana je zbog bolnog perioda mir pronašla u manastiru: Ocu ispunila želju
Telegraf 10.07.2026
Ivana Mihić, poznata kao talentovana glumica i fatalna plavuša neodoljivih lokni, ostvarila je veliki uspeh u svojoj karijeri, ali joj je jedna velika životna želja ostala neostvarena – da postane majka. Govoreći o ovoj izuzetno osetljivoj temi, o kojoj… »
Vesti dana »
Pad temperature sredinom septembra – glavobolje kao meteoropatska reakcija
Jugmedia pre 4 minutajoš 31 povezana
Dvojica radnika spasena iz tunela u Nepalu devet dana posle jakih poplava
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Ukrajinski dronovi napali Soči: Požar izbio u skladištu nafte, oštećene zgrade
NIN pre 25 minutajoš 13 povezanih
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Nedeljnik pre 54 minutajoš 9 povezanih