Povezane vesti

"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje": Ivana Mihić iskreno o majčinstvu

"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje": Ivana Mihić iskreno o majčinstvu

Nova 10.07.2026
Glumica Ivana Mihić već godinama sa majkom živi izvan Beograda, gde je pronašla mir i posvetila se veri. Iza sebe ima niz uspešnih uloga, ali postoji jedna za kojom žali. Naime, glumica se nije ostvarila u ulozi majke, a o usvajanju deteta nije… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana Mihić prvi put o bolnoj temi, mir našla na mestu gde joj počiva otac

„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana Mihić prvi put o bolnoj temi, mir našla na mestu gde joj počiva otac

Mondo 10.07.2026
Glumica Ivana Mihić godinama je važila za jednu od naših najpopularnijih dramskih umetnica, prepoznatljivu po fatalnoj lepoti i atraktivnom izgledu koji je obarao s nogu. Ipak, uporedo sa profesionalnim uspesima, u javnosti se često polemisalo o njenom… »
"Želela sam da rodim svoje dete" Ivana Mihić ne može da prežali što nije postala majka, mir pronašla u manastiru, a ovo je…

"Želela sam da rodim svoje dete" Ivana Mihić ne može da prežali što nije postala majka, mir pronašla u manastiru, a ovo je…

Blic 10.07.2026
Ivana Mihić je uspešna glumica koju je kroz karijeru pratila želja za materinstvom, ali je nije ostvarila. Ona je iskreno pričala o svojoj odluci da ne usvoji dete, jer je želela da ima biološko potomstvo, ali poštuje one koji se odlučuju na usvajanje… »
„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana je zbog bolnog perioda mir pronašla u manastiru: Ocu ispunila želju

„Želela sam da rodim svoje dete”: Ivana je zbog bolnog perioda mir pronašla u manastiru: Ocu ispunila želju

Telegraf 10.07.2026
Ivana Mihić, poznata kao talentovana glumica i fatalna plavuša neodoljivih lokni, ostvarila je veliki uspeh u svojoj karijeri, ali joj je jedna velika životna želja ostala neostvarena – da postane majka. Govoreći o ovoj izuzetno osetljivoj temi, o kojoj… »

Vesti dana »