Povezane vesti
Ukrajina pogodila čak 700 meta u Rusiji: "Moskva nije uspela da postigne ciljeve ofanzive"
Kurir pre 9 minuta
Vrhovni komandant ukrajinske vojske Aleksandar Sirski izjavio je danas da je od početka godine u Rusiji pogođeno oko 700 meta tokom akcija oružanih snaga zemlje koje potkopavaju ruske ratne napore. Sirski je rekao da su zbog toga Rusi morali da smanje… »
Ukrajinske vlasti: Oko 700 meta pogođeno od početka godine u Rusiji
N1 Info pre 2 sata
Vrhovni komandant ukrajinske vojske Oleksandar Sirski izjavio je danas da je od početka godine u Rusiji pogođeno oko 700 meta tokom akcija oružanih snaga zemlje koje potkopavaju ruske ratne napore. Sirski je rekao da su zbog toga Rusi morali da smanje… »
Sirski priznao: Prekretnica u ratu je još daleko
Politika pre 6 sati
Vrhovni komandant ukrajinske vojske upozorava da Moskva nastavlja ofanzivne planove, iako tvrdi da je tempo ruskog napredovanja značajno usporen. Tokom više od tri godine sukoba u Ukrajini sve su češće procene da bi se front mogao naći na prekretnici… »
Sirski: Velika ruska ofanziva propala iako su duplo jači! Prvi čovek ukrajinske vojske kaže da su Putinove trupa nekada…
Kurir pre 9 sati
Oleksandr Sirski, glavnokomandujući ukrajinske vojske, poručio je da ruska ofanziva velikih razmera pokrenuta ove godine nije uspela da ostvari ciljeve uprkos značajnoj prednosti Moskve u ljudstvu i opremi u odnosu na snage pod komandom Kijeva. Kijev… »
Kompletan masakr Rusa; Ofanziva je propala FOTO/VIDEO
B92 pre 11 sati
Vrhovni komandant Oružanih snaga Ukrajine Oleksandr Sirski izjavio da su ruske snage pokušale da pokrenu ofanzivu velikih razmera, ali nisu uspeli da ostvare nijedan od svojih ciljeva. Istovremeno, kako je rekao, "neprijatelj je imao gotovo dvostruku… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 9 minutajoš 35 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 67 povezanih