Povezane vesti

Čuveni srpski sportista sreo Jokića ispred trafike! Slučajno naleteo na Džokera, pa doživeo nešto što nikada neće zaboraviti…

Čuveni srpski sportista sreo Jokića ispred trafike! Slučajno naleteo na Džokera, pa doživeo nešto što nikada neće zaboraviti…

Kurir pre 4 sati
Proslavljeni srpski as osvrnuo se na jedan spontani susret sa trostrukim najkorisnijim igračem NBA lige u njegovom rodnom gradu, priznavši da ga je to popodne sa Jokićem potpuno kupilo i ostavilo neizbrisiv trag. - Pre mnogo godina, sreo sam Nikolu… »
Srpski Apolon sreo Jokića na trafici: Otkrio scenu koju nikada neće zaboraviti, fotografija se masovno deli u Srbiji FOTO

Srpski Apolon sreo Jokića na trafici: Otkrio scenu koju nikada neće zaboraviti, fotografija se masovno deli u Srbiji FOTO

Nova pre 8 sati
Jedan sasvim običan susret dve velike zvezde Ivana Miljkovića, jednog od najboljih korektora svih vremena, i Nikole Jokića koji spada u red najboljih košarakaša ikada. Oni su se sreli na - trafici. Miljković koji je tokom karijere dobio nadimak srpski… »
Legenda srpskog sporta opisala susret sa Jokićem: "Svratio sam do trafike da nešto kupim, a tamo..."

Legenda srpskog sporta opisala susret sa Jokićem: "Svratio sam do trafike da nešto kupim, a tamo..."

Telegraf pre 11 sati
Dok se u košarkaškim krugovima polemiše o novom, istorijskom ugovoru koji bi Nikola Jokić mogao da potpiše sa Denver Nagetsima, legendarni Ivan Miljković podsetio je svet na ono što Jokića čini istinskim šampionom – njegovu ljudskost. Miljković se… »

Vesti dana »