Povezane vesti

"Prekinuli smo kad smo potpisali papire" Žena Darka Lazića iskreno o razvodu, otkrila detalje odnosa sa pevačem: Preteško je…

"Prekinuli smo kad smo potpisali papire" Žena Darka Lazića iskreno o razvodu, otkrila detalje odnosa sa pevačem: Preteško je…

Kurir pre 2 sata
Ljubav Katarine Lazić i Darka Lazića danas je za primer, ali mnogi ne znaju šta je sve prethodilo odnosu kakav imaju sada. Naime, sve je počelo u tinejdžerskim danima, nakon čega su se privremeno rastali i svako je svoju sreću pronašao u braku sa drugim… »
Kada sam se udala DARKO I JA NISMO BILI U KONTAKTU! Katarina Lezić progovorila: PRETEŠKO JE…

Kada sam se udala DARKO I JA NISMO BILI U KONTAKTU! Katarina Lezić progovorila: PRETEŠKO JE…

Svet & Skandal pre 3 sata
Supruga poznatog folk pevača, Katarina Lazić, javno je progovorila o detaljima svog prvog braka, odluci da potpiše papire za razvod, kao i o tome kako je obnovila romansu sa svojim sadašnjim suprugom. Par je zapravo nastavio ljubavnu priču iz… »
"Prekinuli smo sve kad smo potpisali papire", Katarina Lazić otkrila pravu istinu o krahu prvog braka i zašto se odmah vratila…

"Prekinuli smo sve kad smo potpisali papire", Katarina Lazić otkrila pravu istinu o krahu prvog braka i zašto se odmah vratila…

Blic pre 5 sati
Katarina i Darko Lazić danas uživaju u harmoničnoj vezi, iako su oboje ranije bili u brakovima. Njihova ljubav datira još iz tinejdžerskih dana, ali su je obnovili tek nakon svojih razvoda. Katarina i Darko Lazić danas uživaju u skladnoj ljubavi, a malo… »
“Odlučila sam da se razvedem”: Ovako je Kaća donela odluku tešku odluku, a onda je presekla sa Darkom

“Odlučila sam da se razvedem”: Ovako je Kaća donela odluku tešku odluku, a onda je presekla sa Darkom

Telegraf pre 7 sati
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, progovorila je o razvodu od bivšeg muža i otkrila kako je njena ljubav sa Darkom počela. Ovaj par je zapravo obnovio svoju ljubav iz tinejdžerskih dana, i to tek kada su oboje zvanično potpisali papire za… »
"Potpisali smo papire za razvod": Potresna ispovest Kaće Lazić o krahu braka, iznela šokantne detalje

"Potpisali smo papire za razvod": Potresna ispovest Kaće Lazić o krahu braka, iznela šokantne detalje

Mondo pre 11 sati
Katarina i Darko Lazić već godinama uživaju u skladnoj ljubavi, a malo ko pamti da su oboje pre toga bili u brakovima sa drugim ljudima. Ovaj par je zapravo obnovio svoju ljubav iz tinejdžerskih dana, i to tek kada su oboje zvanično potpisali papire za… »

Vesti dana »