Povezane vesti
„Odlučila sam da se razvedem”: Ovako je Kaća donela tešku odluku, a onda je presekla sa Darkom
Telegraf pre 21 dana
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, progovorila je o razvodu od bivšeg muža i otkrila kako je njena ljubav sa Darkom počela. Ovaj par je zapravo obnovio svoju ljubav iz tinejdžerskih dana, i to tek kada su oboje zvanično potpisali papire za… »
"Prekinuli smo sve kad smo potpisali papire" Katarina Lazić otkrila pravu istinu o krahu prvog braka i zašto se odmah vratila…
Blic pre 20 dana
Katarina i Darko Lazić danas uživaju u harmoničnoj vezi, iako su oboje ranije bili u brakovima. Njihova ljubav datira još iz tinejdžerskih dana, ali su je obnovili tek nakon svojih razvoda. Katarina i Darko Lazić danas uživaju u skladnoj ljubavi, a malo… »
Kada sam se udala DARKO I JA NISMO BILI U KONTAKTU! Katarina Lezić progovorila: PRETEŠKO JE…
Svet & Skandal pre 20 dana
Supruga poznatog folk pevača, Katarina Lazić, javno je progovorila o detaljima svog prvog braka, odluci da potpiše papire za razvod, kao i o tome kako je obnovila romansu sa svojim sadašnjim suprugom. Par je zapravo nastavio ljubavnu priču iz… »
"Prekinuli smo kad smo potpisali papire" Žena Darka Lazića iskreno o razvodu, otkrila detalje odnosa sa pevačem: Preteško je…
Kurir pre 20 dana
Ljubav Katarine Lazić i Darka Lazića danas je za primer, ali mnogi ne znaju šta je sve prethodilo odnosu kakav imaju sada. Naime, sve je počelo u tinejdžerskim danima, nakon čega su se privremeno rastali i svako je svoju sreću pronašao u braku sa drugim… »
"Potpisali smo papire za razvod": Potresna ispovest Kaće Lazić o krahu braka, iznela šokantne detalje
Mondo pre 21 dana
Katarina i Darko Lazić već godinama uživaju u skladnoj ljubavi, a malo ko pamti da su oboje pre toga bili u brakovima sa drugim ljudima. Ovaj par je zapravo obnovio svoju ljubav iz tinejdžerskih dana, i to tek kada su oboje zvanično potpisali papire za… »
Vesti dana »
Masovna migrantska kriza u Seuti: Desetine hiljada ljudi prešlo granicu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 49 povezanih
”Topi se asfalt” u vojvođanskim gradovima: Do 13 sati najtopliji Sombor sa 37 stepeni, najsvežiji Kopaonik sa 21 stepenom
Dnevnik pre 12 minutajoš 57 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 11 povezanih