Povezane vesti
Peskov: Rusija nastavlja da širi zonu bezbednosti, ukrajinski napadi na nuklearnu elektranu Zaporožje su izuzetno opasni
NIN pre 7 sati
Rusija nastavlja da širi zonu bezbednosti u Ukrajini, dok Kijev nastavlja da eskalira situaciju, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Rusija ostaje otvorena za postizanje svojih ciljeva kroz mirne političke i diplomatske pregovore… »
Rusija nastavlja širenje tampon zone – Kijev apsolutno nezainteresovan za rešavanje sukoba
Sputnik pre 9 sati
Rusija nastavlja da širi tampon zonu na granici sa Ukrajinom u skladu sa tim koliko Kijev eskalira sukob, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema njegovim rečima, Ukrajina trenutno apsolutno nije sklona mirnom rešenju. Međutim, pošto je to… »
Peskov: Rusija nastavlja da širi zonu bezbednosti, Kijev nastavlja eskalaciju
Politika pre 8 sati
Rusija ostaje otvorena za postizanje svojih ciljeva kroz mirne političke i diplomatske pregovore, poručio je Peskov. Rusija nastavlja da širi zonu bezbednosti u Ukrajini, dok Kijev nastavlja da eskalira situaciju, izjavio je danas portparol Kremlja… »
Kremlj bez uvijanja: Kijev neće mir – nastavljamo SVO i širimo bezbednosnu zonu!
Večernje novosti pre 9 sati
DOK Kijev nastavlja da eskalira situaciju, Rusija nastavlja da širi bezbednosnu zonu, izjavio je Dmitrij Peskov, portparol Kremlja. Foto: Depositphotos/xzserg/Dmitry_Schekochihin, Printskrin Ministarstvo odbrane Rusije Dok Kijev nastavlja da eskalira… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Skupština potvrdila više odluka: Izabrani predsednik i članovi Saveta RATEL-a
Blic pre 4 satijoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 9 minutajoš 35 povezanih
(Foto) Eutanazirano 11.000 svinja u Hrtkovcima zbog afričke kuge: "Virus nije bilo moguće zaustaviti"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih