Povezane vesti
Da Filip nastavi sa vežbama: Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za bolesnog dečaka
Večernje novosti pre 5 sati
NA novosadskoj plaži Štrand, akcija "Humanitarni ponedeljak", 13. jula biće organizovana za Filipa Mekterovića, a posetioci će umesto karte, moći da daju dobrovoljni prilog u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. FOTO: Privatna arhiva Kutije u koje… »
Besplatan ulaz na Štrand! Umesto karte, prilog za malog Filipa (10), potrebna mu je naša pomoć.
Blic pre 7 sati
Tehnički, ulaz na plažu 'Štrand' će biti besplatan, ali će posetioci moći da doniraju sredstva Prikupljeni novac činiće osnov za nastavak njegovih fizikalnih terapija, tretmana sa defektologom i logopedom, kao i nabavku medicinskih sredstava U… »
"Humanitarni ponedeljak" za Filipa Mekterovića na Štrandu
Radio 021 pre 8 sati
U ponedeljak, 13. jula, na Štrandu se održava Humanitarni ponedeljak posvećen sugrađaninu Filipu Mekteroviću. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Prema saopštenju JKP "Gradsko zelenilo", karte se taj dan neće naplaćivati. "Ulaznice za plažu će… »
„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu! Pomozimo našem sugrađaninu Filipu Mekteroviću
Dnevnik pre 9 sati
U ponedeljak, 13. jula, akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena našem sugrađaninu, Filipu Mekteroviću. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima… »
Vesti dana »
Pucanje prozora na letu "Rajanera", teže posledice izbegnute jer je avion bio na nižoj visini
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih
BLOG UŽIVO Poslanici završili vanredno zasedanje: Usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 3 satajoš 44 povezane
'Muka mi je više da pričam o 25. tituli': Đoković posle poraza na Vimbldonu:
BBC News pre 9 minutajoš 35 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 67 povezanih