Povezane vesti
Ozloglašeni serijski ubica umro u zatvoru! Počinio je monstruozne zločine, mučio, davio sajlom, silovao, a jedno ubistvo…
Kurir pre 5 sati
Reno Ardi, ozloglašeni belgijski serijski ubica, preminuo je u četvrtak u 64. godini života u zatvorskoj bolnici u Brižu, potvrdila je belgijska Uprava za izvršenje krivičnih sankcija. Ardijev krvavi pohod počeo je u maju 2014. godine, kada je u mestu… »
Ozloglašeni belgijski serijski ubica umro u zatvoru: Reno Ardi počinio monstruozne zločine
Telegraf pre 11 sati
Reno Ardi, ozloglašeni belgijski serijski ubica, preminuo je u četvrtak u 64. godini u zatvorskoj bolnici zatvora u Brižu, potvrdila je belgijska Zatvorska služba. Ardijev krvavi niz zločina počeo je u maju 2014. godine, kada je u mestu List zadavio… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 33 minutajoš 39 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao
N1 Info pre 2 satajoš 67 povezanih