Povezane vesti

"Otac i sestra mi nisu izjavili saučešće": Potresna ispovest Cane o porodici i susretu sa Bajićevim ćerkama

"Otac i sestra mi nisu izjavili saučešće": Potresna ispovest Cane o porodici i susretu sa Bajićevim ćerkama

Mondo pre 3 sata
Pevačica Mala Cana je neutešna nakon smrti supruga Andrije Bajića. Danas mu je održana komemoracija, a ona je ispričala da je ostala sama na ovom svetu, te otkrila da nema komunikaciju sa svojom porodicom. - Majka mi se javila, htela je da dođe, ali nije… »
"Otac i sestra mi nisu izjavili saučešće" Prvi intervju Male Cane posle komemoracije Andriji Bajiću: Ovako je prošao susret s…

"Otac i sestra mi nisu izjavili saučešće" Prvi intervju Male Cane posle komemoracije Andriji Bajiću: Ovako je prošao susret s…

Kurir pre 5 sati
Mala Cana smogla je snage da otvori dušu posle komemoracije supruga Andrije Bajića koji je preminuo u 89. godini života. Pevačica kaže da joj roditelji nisu izjavili saučešće i da je ostala sama na ovom svetu. -Majka mi se javila, htela je da dođe, ali… »
"Došla sam u pratnji obezbeđenja" Mala Cana nakon komemoracije Andriji Bajiću progovorila o svemu: "Posedujem dokaze, jedno…

"Došla sam u pratnji obezbeđenja" Mala Cana nakon komemoracije Andriji Bajiću progovorila o svemu: "Posedujem dokaze, jedno…

Blic pre 6 sati
Otkrila je da Andrija Bajić će biti sahranjen u Aleji, zahvalivši se svima koji su joj pomogli u tome. Priznala je da je ranije imala moždani udar i da se nije lečila jer je brinula o svom suprugu. Pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana… »
Poznato gde će Andrija Bajić počivati! Cana se slomila nakon komemoracije: "Došla sam u pratnji obezbeđenja"

Poznato gde će Andrija Bajić počivati! Cana se slomila nakon komemoracije: "Došla sam u pratnji obezbeđenja"

Telegraf pre 5 sati
Udovica Mala Cana slomila se nakon završene komemoracije Andriji Bajiću, njenom suprugu. Dala je izjavu okupljenim medijima i potpuno otvorila dušu. Kako kaže, još uvek nije poznat termin sahrane, ali je potvrđeno da će Andrija Bajić počivati u Aleji… »

Vesti dana »