Povezane vesti
Sadio Mane ipak nije završio reprezentativnu karijeru
RTS pre 1 sat
Prvo su lokalni mediji iz Senegala preneli da je Sadio Mane saopštio je da je završio reprezentativnu karijeru, ali su ubrzo stigli demnati od francuskog "Ekipa", koji je saopštio da to nije tačno. Mane (34) je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima… »
Ekip: Mane nije dao nikakve izjave o svojoj budućnosti u reprezentaciji Senegala
Dnevnik pre 2 sata
Senegalski fudbaler Sadio Mane nije završio reprezentativnu karijeru, preneo je francuski Ekip. Francuski mediji, među kojima je i Ekip, preneli su ranije danas da je Mane odlučio da se povuče iz nacionalnog tima posle eliminacije Senegala u šesnaestini… »
Sadio Mane nije dao nikakve izjave o svojoj budućnosti u reprezentaciji Senegala
Politika pre 2 sata
Mane je za reprezentaciju Senegala odigrao 132 meča i postigao je 55 golova. Senegalski fudbaler Sadio Mane nije završio reprezentativnu karijeru, preneo je večeras francuski Ekip. Francuski mediji, među kojima je i Ekip, preneli su ranije danas da je… »
"Sve je izmišljeno"! Najveća zvezda se povukla iz reprezentacije! Odmah stigao demant!
Večernje novosti pre 2 sata
Senegalski fudbaler Sadio Mane nije završio reprezentativnu karijeru, preneo je večeras francuski Ekip. Icon Sport / Sipa USA / Profimedia Francuski mediji, među kojima je i Ekip, preneli su ranije danas da je Mane odlučio da se povuče iz nacionalnog… »
Sadio Mane završio reprezentativnu karijeru: Senegal ostao bez najboljeg fudbalera
Dnevnik pre 6 sati
Najbolji fudbaler Senegala Sadio Mane objavio je da je završio reprezentativnu karijeru. Kapiten ove afričke selekcije napušta nacionalni tim nakon 130 odigranih utakmica i 55 postignutih golova – odlazi kao najbolji golgeter iu istoriji nacionalnog tima… »
Senegal ostao bez Manea
B92 pre 7 sati
Najbolji fudbaler Senegala Sadio Mane objavio je da je završio reprezentativnu karijeru. Kapiten ove afričke selekcije napušta nacionalni tim nakon 130 odigranih utakmica i 55 postignutih golova – odlazi kao najbolji golgeter iu istoriji nacionalnog tima… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
BLOG UŽIVO Poslanici završili vanredno zasedanje: Usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 3 satajoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 33 minutajoš 39 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 67 povezanih