Povezane vesti
Vučić sutra obilazi radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca
Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra završne radove na modernizaciji opštinskog puta na deonici između Gornjih i Donjih Sinkovaca. Vučić će obići deonicu dugu 3.900 metara, a upoznaće se i sa radom mobilne ambulante u selu, najavila je… »
Vučić sutra obilazi radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca
B92 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra završne radove na modernizaciji opštinskog puta na deonici između Gornjih i Donjih Sinkovaca. Vučić će obići deonicu dugu 3.900 metara, a upoznaće se i sa radom mobilne ambulante u selu, najavila je… »
Vučić sutra u Leskovcu: Prisustvuje završetku asfaltiranja puta i obilazi mobilnu ambulantu
Stav.life pre 4 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 11. jula, u Leskovcu, gde će prisustvovati obeležavanju završetka radova na asfaltiranju puta koji povezuje Donje Sinkovce, Gornje Sinkovce i Gornje Trnjane. Tokom posete, predsednik će obići i… »
Vučić sutra u Leskovcu: Obilazi završne radove na putu između Gornjeg i Donjeg Sinkovca
Rešetka pre 5 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će u subotu, 11. jula 2026. godine, završne radove na modernizaciji opštinskog puta na deonici između Gornjeg i Donjeg Sinkovca kod Leskovca. Kako je najavljeno iz Kabineta predsednika Republike… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 1 satjoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 9 minutajoš 35 povezanih
Održan hitan sastanak zbog širenja afričke kuge svinja u Srbiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, u tom slučaju ih očekuje pakao
N1 Info pre 2 satajoš 67 povezanih