Povezane vesti
"Ljudi, šta mi ovo radimo?": Karlik Džouns ne može da veruje šta se dešava
Mondo pre 3 sata
Košarkaš Partizana Karlik Džouns oglasio se misterioznom poruku na društvenim mrežama. U Humskoj je ovih dana turbulentno što se tiče odlazaka, crno-beli će ponovo posegnuti za radikalnim promenama i zameniti čitav tim, a da li je se Karlikova objava… »
"Čoveče, šta mi to radimo!?" Karlik Džons zabrinuo "grobare" mističnom porukom
Večernje novosti pre 2 sata
Niko u ovom momentu ne zna šta se zapravo dešava u KK Partizan. Jedino sigurno trenutno jeste veliki broj odlazaka, a samo spekulacije o dolascima u Humsku. Zbog svega je reagovao i Karlik Džons. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Partizan je potvrdio i… »
FOTO "Šta ovo radimo čoveče: Da li jedini mislim da ovo nije normalno?" Karlik se oglasio posle novog odlaska iz Partizana
Nova pre 3 sata
Košarkaški klub Partizam je u petak objavio da je ekipu napustio Bruno Fernando koji će karijeru nastaviti u Efesu. To je drugi odlazak za manje od 24 sata nakon informacije da je ekipu napustio i Šejk Milton. Ako se na to doda da su nakon završetka… »
"Čoveče, šta mi ovo radimo!?" Karlik Džons zapalio Instagram! Košarkaš Partizana se oglasio i poslao brutalnu poruku!
Kurir pre 3 sata
Crno-beli ovog leta prolaze kroz potpunu rekonstrukciju igračkog kadra, a silni odlasci iz Humske naterali su i prvu zvezdu tima, Karlika Džonsa, da javno reaguje. Svega nekoliko trenutaka nakon što je Partizan i zvanično potvrdio prelazak Bruna Fernanda… »
Karlik se oglasio posle još jednog odlaska iz Partizana: "Čoveče, šta mi ovo radimo?!"
B92 pre 3 sata
Partizan se ovog leta nalazi usred velike rekonstrukcije tima, a serija odlazaka iz crno-belog tabora izazvala je reakciju i kod jednog od najboljih igrača ekipe - Karlika Džonsa. Nedugo nakon što je Partizan zvanično potvrdio odlazak Bruna Fernanda u… »
Karlik Džons podigao glas: "Čoveče, šta mi to radimo?! Jesam li jedini koji misli da je ovo ludost?"
Telegraf pre 3 sata
Košarkaški klub Partizan nalazi se u krajnje specifičnoj situaciji ovog leta. Niko nije zvanično došao, dok se sa druge strane odlasci samo ređaju. Danas smo videli ukupno osmi, pošto je ekipu napustio i Bruno Fernando. Prethodno su iz kluba otišli… »
Vesti dana »
Skupština usvojila nove zakone i izmene zakona Završeno Osmo vanredno zasedanje, Brnabić povukla meru opomene poslaniku Lukiću: "Iskreno se izvinio" (video)
Blic pre 2 satajoš 44 povezane
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 18 minutajoš 66 povezanih