Povezane vesti
„Ubili su moje dete! Kamion za razvoz smeća nas je udario otpozadi!“ Poginula mlada fudbalerka: Bila s ocem na motociklu! Ana…
Dnevnik pre 21 dana
Grčku je danas potresla strašna tragedija. Mlada fudbalerka PAOK-a, Ana Marija Pantazoni poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na motocikl na kojem se nalazila zajedno sa svojim ocem naleteo kamion za razvoz smeća. I dok je otac prošao bez ikakvih… »
Tragedija! Poginula fudbalerka PAOK-a! Ana Mariju (15) pregazio kamion! Otac zakukao: Ubili su mi dete
Kurir pre 20 dana
Fudbalerka PAOK-a iz Soluna Ana Marija Pantazoni (15) poginula je u saobraćajnoj nesreći. Ana Marija je stradala kada je na motocikl, na kojem se nalazila zajedno sa ocem, naleteo kamion za razvoz smeća. Otac je prošao bez ikakvih posledica, dok je mlada… »
Tragedija! Poginula fudbalerka Ana Marija (15), pregazio je kamion, njen otac plače: "Ubili su moje dete"
Telegraf pre 20 dana
Grčku je danas potresla strašna tragedija. Mlada fudbalerka PAOK-a, Ana Marija Pantazoni poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na motocikl na kojem se nalazila zajedno sa svojim ocem naleteo kamion za razvoz smeća. I dok je otac prošao bez ikakvih… »
Vesti dana »
Vrelo već u 10 sati: U Somboru i Kikindi izmerena 33 stepena, u Beogradu i Novom Sadu 32, najprijatnije na Kopaoniku 19
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 41 povezana
Tramp: Postignut dogovor o razoružanju Hamasa i povlačenju Izraela iz Pojasa Gaze
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Hapšenje na aerodromu: Osumnjičeni da su dva puta pokušali da podmite policajce
B92 pre 18 minutajoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Duhovi sa Marakane pratili Dinamo u jednom od najtežih poraza u istoriji kluba! Pobedili 3:0, pa imali 1:1 na poluvremenu revanša, a onda...
Kurir pre 43 minutajoš 22 povezane