Povezane vesti
Kosa opada, a koža ima reakcije: Naša manekenka o prolasku kroz VTO sa 40 nakon dvoje dece
Mondo pre 13 sati
Manekenka i influenserka Ivana Korab (40) ponovo prolazi kroz proces vantelesne oplodnje o čemu je govorila. Ona je sada podelila snimak sa plaže gde nasmejana uživa u plićaku i istakla da, iako deluje srećno, prolazi teške unutrašnje borbe. Ivana je… »
"Imam modrice, opada mi kosa..." Naša manekenka prolazi kroz težak životni period, sada priznala sve: Krećem sve ponovo
Kurir pre 14 sati
Manekenka i influenserka Ivana Korab (40) ponovo prolazi kroz proces vantelesne oplodnje o čemu je govorila. Ona je sada podelila snimak sa plaže gde nasmejana uživa u plićaku i istakla da, iako deluje srećno, prolazi teške unutrašnje borbe. Ivana je… »
"Telo se bori, kosa opada, imam modrice" Ivana Korab treći put u procesu vantelesne oplodnje: "U 40. godini krećem ponovo u…
Blic pre 15 sati
Ivana želi da svojim pričama pomogne drugim parovima koji se bore za potomstvo, naglašavajući koliko je podrška važna tokom ovog procesa. Objašnjava da proces donosi mnoge fizičke i emocionalne izazove, ali ističe važnost podrške umesto radoznalih… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
Nedeljnik pre 53 minutajoš 18 povezanih
Vučić: Ljudima najviše znači put, nama važno da čujemo i slušamo njihove potrebe
RTV pre 23 minutajoš 12 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 53 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih