Povezane vesti

"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića, otkrila ko joj je favorit u Eliti i kako je Marija zabranila…

"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića, otkrila ko joj je favorit u Eliti i kako je Marija zabranila…

Blic pre 19 sati
Prokomentarisala je aktuelna dešavanja na estradi. Otkrila je i favorita za pobedu u 'Zadruzi 9 Elita'. Jugoton slavi 79. rođendan, a legendarna pevačica Nada Obrić ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najotvorenijih i najvoljenijih ličnosti na… »
"Tuga i tragedija" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića i poslednjem susretu: Evo kada ga je videla poslednji put! Doajena…

"Tuga i tragedija" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića i poslednjem susretu: Evo kada ga je videla poslednji put! Doajena…

Kurir pre 19 sati
Na današnjem događaju koji je organizovao Jugoton povodom 79. rođendana, osim brojnih pevača, pojavila se i Nada Obrić koja je stala pred pripadnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa Kurira. U svom medijskom obraćanju, Nada se prisetila pokojnog… »
"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajić: Jedva izustila par reči "Tužno mi je sve to"

"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajić: Jedva izustila par reči "Tužno mi je sve to"

Telegraf pre 19 sati
Jugoton slavi 79. rođendan, a legendarna pevačica Nada Obrić ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najotvorenijih i najvoljenijih ličnosti na našoj javnoj sceni. U velikom i emotivnom intervjuu, muzička zvezda se osvrnula na zdravlje i nepresušnu… »

Vesti dana »