Povezane vesti
"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića, otkrila ko joj je favorit u Eliti i kako je Marija zabranila…
Blic 10.07.2026
Prokomentarisala je aktuelna dešavanja na estradi. Otkrila je i favorita za pobedu u 'Zadruzi 9 Elita'. Jugoton slavi 79. rođendan, a legendarna pevačica Nada Obrić ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najotvorenijih i najvoljenijih ličnosti na… »
"Tuga i tragedija" Nada Obrić o smrti Andrije Bajića i poslednjem susretu: Evo kada ga je videla poslednji put! Doajena…
Kurir 10.07.2026
Na današnjem događaju koji je organizovao Jugoton povodom 79. rođendana, osim brojnih pevača, pojavila se i Nada Obrić koja je stala pred pripadnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa Kurira. U svom medijskom obraćanju, Nada se prisetila pokojnog… »
"Tad sam ga zadnji put videla" Nada Obrić o smrti Andrije Bajić: Jedva izustila par reči "Tužno mi je sve to"
Telegraf 10.07.2026
Jugoton slavi 79. rođendan, a legendarna pevačica Nada Obrić ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najotvorenijih i najvoljenijih ličnosti na našoj javnoj sceni. U velikom i emotivnom intervjuu, muzička zvezda se osvrnula na zdravlje i nepresušnu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Više od 1.300 nestalih, sve više mrtvih! Ljudi bežali pred vodenim džinom, on gutao sve pred sobom! Širi se strah da stiže novi udar, otkriveno šta je izazvalo nezapamćenu katastrofu
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih
Načelnik SVS Čaušić: Prvi put bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, 12 aktivnih požara
Beta pre 4 minutajoš 28 povezanih