Povezane vesti
"Lepa Brena mi se nije ni javila": Pevačica ne krije da je besna na koleginicu, jednu stvar joj žestoko zamerila
Mondo pre 3 sata
Legenda narodne muzike Lepa Lukić, koja se danas pojavila sa longetom na komemoraciji Andriji Bajiću, nedavno je održala veliki solistički koncert u Sava centru, na koji se jedna od koleginica kojoj je uputila poziv nije odazvala. Pevačica je ispričala… »
Lepa Lukić ljuta na Lepu Brenu! Folk pevačica iznela privatne detalje sukoba: Nije mi se javila...
Kurir pre 4 sati
Legenda narodne muzike Lepa Lukić održala je veliki solistički koncert u Sava centru, ali je otkrila da se jedna od koleginica kojoj je uputila poziv nije odazvala. Pevačica je ispričala da je želela da na bini okupi drage ljude iz estrade, ali da joj se… »
"Brena me više ne zanima u životu!" Lepa Lukić otkrila kako ju je povredila: Spomenula i Draganu Mirković (video)
Blic pre 4 sati
Lepa je naglasila da je Dragana Mirković iz poštovanja došla na njen koncert. Navela je da je sa Brenom imala oko 30 zajedničkih nastupa ranije. Čuvena pevačica Lepa Lukić dotakla se odnosa sa koleginicom Lepom Brenom. Otkrila je šta joj je zamerila, te… »
Vesti dana »
Pilot zaplakao posle drame u avionu Rajanera: Putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor, otkriveni novi detalji drame
Mondo pre 4 satijoš 57 povezanih
Probudite se uz Euronews Jutro: Hoće li afrička kuga svinja izazvati rast cena i veći uvoz mesa?
Euronews pre 3 satajoš 32 povezane