Povezane vesti
Dva pitona pronađena u kutiji na dečjem igralištu u Minhenu, ostavljena i poruka
Newsmax Balkans pre 13 sati
Dva pitona pronađena su u kartonskoj kutiji ostavljenoj na dečjem igralištu u Minhenu, sa porukom ispisanom zelenim flomasterom: "Molim te, odnesi me u azil za životinje", saopštila je nemačka policija. Zmije, duge oko 1,20 metara, pronađene su na… »
Dva pitona ostavljena u kartonskoj kutiji na dečjem igralištu
Politika pre 16 sati
Napustio zmije i ostavio poruku napisanu flomasterom. Dva pitona pronađena su u kartonskoj kutiji ostavljenoj na dečjem igralištu u Minhenu, uz poruku ispisanu zelenim flomasterom: „Molim te odnesi me u azil za životinje", saopštila je policija. Zmije… »
Vesti dana »
RHMZ upozorio na lokalne pljuskove i grmljavinu, uz grad i jak vetar, danas i sutra
RTV pre 8 minutajoš 18 povezanih
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
Nedeljnik pre 53 minutajoš 18 povezanih
Vučić obilazi završne radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca: Važno da slušamo njihove potrebe
Euronews pre 3 minutajoš 12 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 53 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: „Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše“
Serbian News Media pre 1 satjoš 6 povezanih