Povezane vesti
PREKINULA ĆUTANJE! Majka Male Cane otkrila jezive detalje o ćerkama Andrije Bajića: „Biju mi dete…“
Svet & Skandal pre 21 dana
Odlazak legende narodne muzike, Andrije Bajića, koji je preminuo 7. jula 2026. godine na VMA nakon borbe sa narušenim zdravstvenim stanjem, otvorio je pravu Pandorinu kutiju porodičnih skandala. Sukob između Andrijine udovice, pevačice Male Cane, i… »
Oglasila se majka Male Cane nakon smrti zeta i skandala oko nasledstva: "Obrukaše ga kao da je poslednja zakrpa"
Mondo pre 21 dana
Legendarni pevač Andrija Bajić preminuo je 7. jula na VMA. Međutim, njegova smrt je odmah pokrenula lavinu porodičnih skandala. Njegova žena, pevačica Mala Cana, još ranije je pričala da su imali ogromne probleme sa Andrijinim ćerkama iz prvog braka, pa… »
"Moja ćerka je to zaslužila" Oglasila se majka Male Cane: Obrukaše ga pred sam kraj njegovog života, sprdaju se svi...
Kurir pre 21 dana
Andrija Bajić napustio nas je 7. jula 2026. godine kada je izgubio život na VMA. Legendarni umetnik imao je probleme sa zdravstvenim stanjem sa kojima nije uspeo da se izbori. Njegova smrt, međutim, otvorila je kutiju u kom su se nalazili svi porodični… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 5 satijoš 87 povezanih
Tragedija na Bežanijskoj kosi: Sumnja se da je muškarac usmrtio sestru, pa izvršio samoubistvo
IndeksOnline pre 9 satijoš 24 povezane
Lokalizovan požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu
Glas Šumadije pre 11 satijoš 32 povezane
VIDEO Dvadeset i jedan mesec od pada nadstrešnice: Komemorativna šetnja i 16 minuta tišine
Radio 021 pre 1 danjoš 21 povezana
Uhapšen mladić (19) blizu štanda SNS u Kragujevcu: Pronađeni sekira, nož i gasno-startni pištolj
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 16 povezanih