Povezane vesti

PREKINULA ĆUTANJE! Majka Male Cane otkrila jezive detalje o ćerkama Andrije Bajića: „Biju mi dete…“

PREKINULA ĆUTANJE! Majka Male Cane otkrila jezive detalje o ćerkama Andrije Bajića: „Biju mi dete…“

Svet & Skandal pre 1 dan
Odlazak legende narodne muzike, Andrije Bajića, koji je preminuo 7. jula 2026. godine na VMA nakon borbe sa narušenim zdravstvenim stanjem, otvorio je pravu Pandorinu kutiju porodičnih skandala. Sukob između Andrijine udovice, pevačice Male Cane, i… »
Oglasila se majka Male Cane nakon smrti zeta i skandala oko nasledstva: "Obrukaše ga kao da je poslednja zakrpa"

Oglasila se majka Male Cane nakon smrti zeta i skandala oko nasledstva: "Obrukaše ga kao da je poslednja zakrpa"

Mondo pre 1 dan
Legendarni pevač Andrija Bajić preminuo je 7. jula na VMA. Međutim, njegova smrt je odmah pokrenula lavinu porodičnih skandala. Njegova žena, pevačica Mala Cana, još ranije je pričala da su imali ogromne probleme sa Andrijinim ćerkama iz prvog braka, pa… »
"Moja ćerka je to zaslužila" Oglasila se majka Male Cane: Obrukaše ga pred sam kraj njegovog života, sprdaju se svi...

"Moja ćerka je to zaslužila" Oglasila se majka Male Cane: Obrukaše ga pred sam kraj njegovog života, sprdaju se svi...

Kurir pre 1 dan
Andrija Bajić napustio nas je 7. jula 2026. godine kada je izgubio život na VMA. Legendarni umetnik imao je probleme sa zdravstvenim stanjem sa kojima nije uspeo da se izbori. Njegova smrt, međutim, otvorila je kutiju u kom su se nalazili svi porodični… »

Vesti dana »