Povezane vesti

Nikolija zapalila mreže u pink bikiniju: Pokazala besprekorno telo (FOTO)

Nikolija zapalila mreže u pink bikiniju: Pokazala besprekorno telo (FOTO)

Nova pre 9 sati
Nikolija Jovanović napravila je predah od nastupa i sa suprugom Reljom Popovićem i ćerkama otputovala na odmor. Porodica uživa na moru, a kako se rashlađuje, pevačica je pokazala na Instagramu. Nikolija uživa u letnjim danima, a delić atmosfere sa odmora… »
"Bila sam ravna kao daska": Pevačica priznala da je ugradila silikone, sada se skinula u bikini i pokazala obline

"Bila sam ravna kao daska": Pevačica priznala da je ugradila silikone, sada se skinula u bikini i pokazala obline

Mondo pre 9 sati
Pevačica Nikolija Jovanović (36) uživa na odmoru u Grčkoj, a svojim najnovijim objavama ponovo je privukla veliku pažnju javnosti. Nikolija se skinula u minijaturni pink bikini i pokazala savršenu liniju. Njenim pratiocima privukle su pažnju i tetovaže… »
"Bila sam ravna kao daska" Srpska pevačica (36) se skinula u kupaći i pokazala silikone, ali i tetovaže u intimnoj zoni, mreže…

"Bila sam ravna kao daska" Srpska pevačica (36) se skinula u kupaći i pokazala silikone, ali i tetovaže u intimnoj zoni, mreže…

Blic pre 10 sati
Posebnu pažnju privukle su njene tetovaže na preponama i butinama, kao i izazovan dekolte. Nikolija Jovanović uživa na odmoru u Grčkoj i objavljuje slike u bikiniju, pokazujući figuru i tetovaže. Pevačica Nikolija Jovanović (36) uživa na odmoru u Grčkoj… »
Nikolija zapalila mreže u pink bikiniju! Pevačica pokazala izvajanu figuru, komplimenti samo pljušte

Nikolija zapalila mreže u pink bikiniju! Pevačica pokazala izvajanu figuru, komplimenti samo pljušte

Telegraf pre 10 sati
Nikolija Jovanović napravila je predah od nastupa i sa suprugom Reljom Popovićem i ćerkama otputovala na odmor. Porodica uživa na moru, a kako se rashlađuje, pevačica je pokazala na Instagramu. Nikolija uživa u letnjim danima, a delić atmosfere sa odmora… »

Vesti dana »